#1 - - Gabriella:

Hoppas du får en riktigt bra dag på jobbet Sara! Håret blev kanonsnyggt ju! Det är nog du själv som tycker det blev mörkt ;)



Ha det så toppen nu tjejen! kram

#2 - - Sofia:

Färgen passar dig bra! :)

#3 - - emelie:

Angående fruktflugorna, du ska ha äppelcidervinäger (två delar), sirap (en del) och lite diskmede (några droppar) ;)

#4 - - Blue Velvet:

Man måste ha i diskmedel så det blir segt för dom att ta sig upp från din lilla "vattenlösning". själv tar jag färskpressad citron och diskmedel... Och jag har MASSA döda flugor i min kopp!

#5 - - Molly - MOLKAN.SE:

Så himla fin du var idag gumman :) Eller ja, du är alltid fin. Men du passar verkligen i vitt och den sminkningen du hade gjort idag :)

#6 - - nathalie:

Oj.. Du va inte så lik efter fotona man sätt på dig hihi. Men live e väl alltid speciellt =) Jag tänkte höra med dig.. Frågan är ju faktiskt fri, man kan inte få mer än ett nej. Men jag gör ett försök, det är det värt. Det är så att jag har startat en tävling i min blogg om en design jag skapat. Jag vet och ser i din susnetsräknare att du har sjukt många besökare om dagen. Du hade verkligen hjälpt mig om du skulle vilja göra ett inlägg om att jag har en tävling pågående just nu, med länk till mig. Det skulle betyda oerhört mycket. Jag länkar till dig i min blogg, så du kanske skulle kunna göra detta som ett litet tack eller något. Vill inte låta oförskämd, men som jag skrev frågan är fri. Kanske vill du hjälpa mig med detta. Hoppas, och jag håller tummarna verkligen för att du kan hjälpa mig nu :-) SÅFALL, kommer jag vara dig evigt tacksam, ska du veta Sara. Kramisar

#7 - - marie.:

Ett till tips angående bananflugorna. har också haft jättemkt här hemma men nu är dom borta allihop! blanda vinäger med honung o lite diskmedele. honung dras dom till för att det är sött, diskmedlet gör nånting med ytspänningen så att dom inte tar sej upp igen o vinägern dödar dom. när dom flesta ligger där i så häll kokande vatten i avloppet för att döda deras ägg, dom lägger ju flera 100ägg där varje dag. hoppas de funkar! :) kram till dej!

#8 - - Anonym:

älskar dina videobloggar! mer av dom :D

#9 - - vendela:

Jag saknar verkligen när du gjorde din egen blogg design jag tycker du ska fortsätta med det.. tycker det är synd att du har slutat med att göra det.. samtidigt som jag förstår att det finns folk som snor osv men det kommer alltid finnas människor som har brist på ideér men jag tycker du ska fortsätta i alla fall:) Älskar din blogg<3 / vendela du vet tjejen med likadan jessica simpson väska kram

#10 - - PICTURES BY FELICIA KARLSTROM:

Använde du äppelcidervinäger,honung och lite diskmedel? det funkade för min familj, alla dog ! :D mohohaha

#11 - - Linn:

Vet inte vad du redan blandat men de ska typ vara yes diskmedel, (handdisk) vinäger & något sött. Tex honung. Honungen ska tydligen göra att de dras dit, & diskmedelsblandningen ska döda dem :'D Funkar helt okej på de flesta äckliga flygfän ;D

#12 - - TESCHO - Web design, Photography & Doggies:

Tiden går minst sagt fort! Jag har haft turen att undgå bananflugor i år. De har inte riktigt hittat hit. Hoppas de små jävlarna försvinner!

#13 - - Junitjej:

Klokt av dig att inte göra fler designer åt andra. Man kan inte hinna med hur mycket som helst!

#14 - - Anna:

Vad fin du är! Tycker du är skitsnygg i håret :] men förstår känslan av att det blir för mörkt, tycker dock att det brukar försvinna ganska mycket, ganska snabbt. Kraaam fina du!

Till top