#1 - - Evelina:

Jo, det tar ju slut veckan innan det är dags för löning igen (dvs den 16:e) :) Men nu ska jag sluta jobba och börja plugga igen och då får jag CSN den 25:e varje månad :P

#2 - - Frida:

Du kanske skulle testa och titta på någon bra film eller något? :) Så kanske du blir lite gladare, men alla är på dåligt humör lite då och då.



Sv: Ja, Gotland är grymt härligt! Eftersom att jag är född där så åker jag dit varenda sommar, och även på hösten/vintern. :-) Jag älskar det!

#3 - - Gabriella:

Du är la´så go ändå fast du vaknat på fel sida :)!



kram

#4 - - Linn:

Sv: What?! Whyyyyy? Snygg som satan juö!



Jag har haft 7 dåliga dagar denna vecka, fyfan.. man vill helst gå under.

#5 - - Catrin:

Håller med dig, jobbar man med service och människor så kan man inte vara glad JÄMT. Själv är jag väldigt osocial i veckorna, när jag kommer hem från jobbet. Man orkar helt enkelt inte träfffa människor =) Man får ta igen det på helgerna ist.

#6 - - W e b - L i n n . n o:

Surpomp. :P Hihi

Uff ja her tordnet det som bare det i natt. Jeg er litt glad for det for jeg hadde så vondt i hode på kvelden i går. Hjelper med litt letting i lufta.

jeg er ikke glad vær dag. trur jeg er sur og glad annen vær dag. :P

#7 - - Jessica:

Usch och fy för såna dagar! :/ Och jag förstår precis vad du menar med att man inte orkar vara miss sunshine och trevlig jämt! Har men sen dessutom stamkunder som bara får en att känna att "ååh inte h*n nu igen!!" då är det inte lätt att vara glad! ;) Hoppas du fick en bra dags trots dåligt humör och att du slipper det på ett tag nu! :) Kram

#8 - - Rebecca:

Varför tar du åt dig och göra designer om du "plågas" när du gör dem för du inte orkar? Säg nej istället.

Till top