#1 - - Cecca:

SV: Okej :) Jag menade inte att stressa dig, för det behöver du verkligen inte göra. :) Jag var bara lite nyfiken.



Förresten, vilken otroligt vacker bild på dig i detta inlägg :) Kram!

#2 - - Alisa Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Amor Vincit Omnia:

Först: fan vad fin du var idag!:) Du e fin varje dag men idag ser du ut som en klassisk skönhet!:)



SV: Ja idag i sverige tänkte man ju innan man anmäler, vad gör det? Du blir ruinerad istället för att få rättvisa. Det är HEMSKT.

Haha jo du Giz vart helt sluuuuut och han sov med mig på soffan efter promenaden. Det var nog oxå värmen som hade lite med tröttheten att göra.

#3 - - Blue Velvet:

Vilken söt topp du har!

#4 - - Martina:

Måste bara säga att din bloggdesign är jättefin! :) Ha en fortsatt bra kväll :D

#5 - - iqqi:

fin blogg allt väl? :)

#6 - - Ina:

Du var finfin i uppsatt hår! :)

#7 - - Martina:

Åh, vad fin du var på bilderna! :)

#8 - - Emelie:

Älskar dina videoinlägg! Din dialekt är så underbart härlig och du låter som en jättemysig, glad och snäll tjej! Keep on like this! :)

Många kramar!

#9 - - TESCHO - Web design, Photography & Doggies:

Jättefint med blommorna :)



Du borde få träffa rottweilers som har bra ägare för de är himla goa. Men jag kanske känner så pga b la min morbror har haft/har rottweilers. Pitbulls etc är också rara. Så jävla synd att människor vill förstöra rasen. Jag hade en granne (som blev utslängd) varpå han hade en pitbull. Han frågade mig hur han kampar med sin hund. Gissa hur arg jag blev då?

#10 - - Pauline:

hej! vad fin du var i håret =) men jag håller inte med dej om rottweilerkommentaren. har själv en liten hund så det är inte det. Tycker många av de små hundraserna har mer tendens till att bli aggressiv, men det beror ju på hur man är med hunden oftast. En liten hund är ju liten och söt och behandlas oftast inte som en stor i alla lägen. Raserna som Pitbull och rottweiler kräver ju att man har en fast hand. klarar man inte av att ha en sådan hund ska man inte ha dem tycker jag.. tycker man borde införa någon form av "körkort" eller test med sådan hund istället för att förbjuda dem helt, men det är ju en kostnadsfråga det med. Men det blir ju faktiskt att diskriminera på ett sätt. Fast det blir det ju även om de förbjuder dem, så på det viset blir det ju ändå bättre om det finns folk som kan och vill ha sådana hundar. Tycker att de är utmärkta familjehundar faktiskt när de är i rätt händer. :) Och fina är de med. Alla jag träffat iallafall, och de är många, är hur snälla som helst och gör inte en fluga förnär.

Till top