För lågt staket..

Vardag / Permalink / 15
Precis försökt rädda mina hundar från en hund som hoppade över staketet ifrån hundgården. Mindre roligt. Dock var det ju en snäll tjej, men vad fan?! Så nu sitter jag och försöker få tag i Partille Bo för staketet kan ju inte vara så lågt så att stora hundar kan hoppa över så lätt som den här nu gjorde. Mina hundar är små och har ingenting att sätta emot om de nu skulle visa sig att, hunden som kommer springande, är mindre snäll. Tror ni denna lyssnade på sin matte?? NOOOOOOOO. Och när Zamme dessutom har diskbråck och ska vara så lugn som möjligt så blir man ju ännumer hispig och panikslagen och jaaa jag var beredd att sparka om den hade kommit närmre och verkligen gått till attack FÖR DET ÄR DET ENDA JÄVLA FÖRSVARET MAN HAR NÄR DET ÄR EN STOR HUND och om den inte lyssnar när man ryter i åt den och gör sig stor, samtidigt ska skydda sina egna små som inte kan göra ett jävla skit, och har ni några andra tips så kan ni ju berätta det förutom att berätta att ägaren är dum i huvudet, vilket man redan vet om och den ägaren tar man ju naturligtvis itu med så fort faran är över!!!!!
Och sitt för fan inte och hota mig bakom din anonymkommentar är du snäll. Du är förbannat tuff där men det är lätt att ta reda på vart någon bor och göra en anmälan, skåne?!!! Ring a bell??

Annars då?! Vi var på rehab med Zamme imorse så nu har jag varit igång i 12 timmar för att vara exakt. Det känns kan jag meddela. Lite småsliten och rätt trött och än är inte kvällen slut utan ska åka in mot stan igen vid klockan sex och träffa lite vänner och ta någon mysig fika. Blir inte sent alls för jag måste hem och sova. Börjar ju halv åtta imorgon :) härlig tid haha.

Undra vart min hubby håller hus någonstans?!
#1 - - Pici:

Svar / Okey, förstår nästan de :)

#2 - - 月姫 Tsukii ♥:

gud! jag hade också fått panik ifall vi gick förbi en hundgård och en stor hund plötsligt hoppar över staketet, sjukt läskigt ju! trots att Sam ändå är väldigt stor av sig, så blir man ju rädd oavsett!



Tack Sara, du är så förbannat snäll och underbar, vet du det? <3 Juste, jag skulle behöva lite tips när det gäller Sam. Ensamträning, har du bra tips på det? för du och H jobbar ju båda två, då är hundarna hemma själv, eller? =) kram!

#3 - - Anonym:

Du är ju ta mig fan inte klok någonstanns. Sparka matten istället. Hunden kan väl inte få för att den hamnat hos en matte som inte gjort såh*n har pli på sin hund. Skulle jag sett dig sparka den hunden hade jag nitat ihjäl dig! Ska du ha klart för dig.

#4 - - Olivia:

läskigt det där med hunden, man kan aldrig veta vad som ska hända för även en snäll hund kan bli farlig om den känner sig rädd, hotad eller inte läser av de andra hundarnas signaler eller tvärtom.

#5 - - Hanna:

Hej!

Jag försöker ladda upp en ny header till min blogg.se som jag har gjort i photoshop, men när jag klickar på "ladda upp bilden" så säger den till är bilden är för stor och att man högst kan ha 8mb... Jag försöker och försöker att ändra måtten men det är så krångligt. Finns det ett specielt mått som man kan ställa in så det funkar ?, vilket mått använder du ?



Ps. Jag använder mig av "Adobe photoshop elements 6.0" om det kan va till hjälp...

#6 - - Carina:

Halv 8 låter alldeles underbart. Jag är på jobbet vid halv 6.

#8 - - Anonym:

Men kära nån, tål du inte"fel" kommentarer utan att du ska hota med att anmäla. Hur gammal är du egentligen? Vem har sagt att jag menade attdu skulle låta hunden kissa inne? E du dum eller? Är hunden sjuk får man väl anpassa rundan efter vad hunden klarar av. Och varför så rädd att den större hunden skulle vara som ett stort monster? Ofta springer dom sådär för dom e riktigt lyckliga. Jag har själv en stor schäfertik. Anmäl du mig, det bekommer inte mig. Bara för att hunden sprang betyder inte det att hunden attackerar. Känns som att du överdriver. Och du, jag lever i precis samma värld som du. Och nej jag är inte sinnessjuk. Jag är bara en hundvän!

#9 - - Anonym:

Vad du överdriver... Snälla nån.. Du gör en höna av en fjäder.. Shiit asså. Förästen, tack för du läger min blogg url i din, får många besökare :-)

#10 - - 月姫 Tsukii ♥:

sv> Men Sara, du vet vilka dumma människor det finns där ute som läser din blogg och jämt ska hålla på me sina negativa och anonyma fegis-kommentarer. åh, att de orka hålla på :((



tack för tipset! får ta det lite stegvis då som vi har tänkt då ^^ hellre de än att vi stressar upp Sam liksom!



men Sara, ta inte åt dig deras skit nu <3

#11 - - Evelina:

Det är klart att man gör vad som helst för att skydda sina hundar i ett sådant läge, man vet ju inte om den andra hunden attackerar eller inte, så jag förstår dig! Jag har själv blivit attackerad av en hund som jag inte trodde skulle göra något sådant mot mig...



Tycker det är onödigt av den där "anonyma" copycaten att kalla dig för det ena eller andra :P

#12 - - Evelina:

Nej, jag håller med dig! Man kan ju undra hur hon kommer att agera i samma situation... som du skrev i ett senare inlägg så är det intressant att folk gillar att kopiera din design, men sen så gillar de inte det du skriver :P Dumt att hon kommenterar anonymt när man fattar vem det är :P

#13 - - Dannielle:

Jag vet hur du mår. Jag var med om något liknande dock något värre situation för ett år sedan när Rex blev attackerad av en hund i hans egen storlek. Vissa människor borde inte ens få ha en vandrande pinne hemma.

#14 - - Malin:

Jag förstår att du blri arg, hade jag åh blivit. Själv har jag ingen hund men 2 katter :) Det värsta jag vet är okopplade hundar =P Eller hundägare som ber mig flytta mina katter om de ska gå förbi, haha dumma människor det finns.

#15 - - Malin:

Glömde skriva att det är väldigt konstigt att alla elaka kommentarer är anonyma? Haha ;) Ta inte åt dig även om det kan kännas svårt! :) Kram

Till top