Hetsiga tider

Vardag / Permalink / 7
Som ni alla vet är ju mellandagsrean i full gång och därför blir det inte mycket uppdatering här i bloggen. Jobbar röven av mig och det är verkligen ingen rolig upplevelse att jobba just nu. Inte i en så pass stor klädbutik som Zara iaf, det är knappt man kan komma fram bland alla människor och hela butiken ser ut som ett hej-kom-och-hjälp-mig. Men men jag försöker koppla bort jobbet så mycket som de bara går när man kommer hem på kvällen annars kommer man ju bli knäpp.

Tack för alla God Jul hälsningar ♥ det känns jätteskumt att julen är över och allt man planerat för i månader bara kom och försvann. Hann inte komma in i någon julstämning heller tyvärr. Stressen tog över alldeles för mycket. Bättre lycka nästa år :)
Till helgen är det ju nytt år som gäller också, herregud vad tiden går. Då bär de av mot småland för att fira nyår med underbara vänner, ska bli jätte skoj.

Du som undrade om textfonten på God Jul, den heter Scriptina :)

Nej dags att ta voffarna nu och sen hopp i säng för imorgon blir det heeela dagen lång på jobbet. Pössen

#1 - - Junitjej:

Jag håller med dig om att julen gick fort över.

#2 - - Dannielle:

Du får ta och koppla av med en stor kopp te när du kommer hem från stressen. :) Kan tänka mig att det är allt annat än kul att jobba i en stor butik i mellandagarna.. Hoppas du har haft en bra jul trots stressen!

#3 - - Saija:

Mmm känner igen det där med butiksstress! Det är kaos hos oss också fast i inte ens har rea just nu. Men allt ska fyllas på efter julen, det trillar in varor och samtidigt måste man städa upp efter julen. Tänk att folk lägger saker överallt i butikerna!Kämpa på! :)/Kram Saija

#4 - - p i n k n a t i ♥ n:

Sv; Det står i min blogg nu :)

#5 - - FANNY:

sv. tack med oj, är jag blir eller hahah :-)

#6 - - sara:

ååh tack så mycket för tips och hjälp!

Alltså visst om man räknar med att "tjäna mycket pengar" för det, men jag menar, om man jämnför med tescho så kommer ju jag mer ha det som en hobby lixom. Ärs jag vet inte. jag ringer och rådfrågar skatteverket imorgon för att vara säker heheh :)Vi hörs igen, trivs på din blogg så jag kommer kika in igen garanterat :D

kram sara

#7 - - Veronica:

Finfin bild!:}

Till top