Sista jobbdagen

Vardag / Permalink / 1
Antar att många är nyfikna :) nej läsarantalet ökade inte nämnvärt igår. Ca 600 unika på blogg.se's statistik. Men sen var jag inte med för att få läsare heller, utan för att de var en liten kul grej. Har redan mina underbara läsare och er kunde jag inte vara lyckligare över ♥ det är ett gäng gooooa läsare ska ni veta. Hädanefter kommer det iaf stå i rubriken OM det är ett sponsrat inlägg, vilket inte kommer vara ofta ni ser sånna, just so you know.

Idag står det jobb på schemat. Sista dagen för den här veckan. Slutar vid fyra-tiden och det ska bli väääldigt skönt att ta helg för nu är jag otroligt trött och slut.
I helgen ska vi bannemej försöka ta oss till Liseberg också innan de packar ner allt för i år. Då ska kameran med :) I promiiiise, för nu börjar det bli aalldeles för kasst med bilder här på bloggen. Skäms ju nästan litegrann.

Dags för morgonpromenad :) vakna till lite och försöka inte slå sig sönder och samman ute. Snorhalt efter gårdagens plusgrader och snö/regn. Puss pusss


♥ Om 1 vecka är det Julafton ♥
#1 - - Rebecka:

Jag vågade mig knappt ut ens med broddar pga av halkan.. Fy!

Såg att du har ett macro objektiv av Tamaron AF Di Sp90 2,8, skulle du rekommendera detta objektiv? Kollar runt lite efter ett macro objektiv men är ju en riktig djungel..



Kram!

Till top