- Härjat runt -

Vardag / Permalink / 8
Jag trodde de skulle bli en designdag men hade verkligen fel. Blev en tripp med mamma och pappa och leta tv-bänk till deras vardagsrum. Upp till Falun och tillbaka och sen stannade vi en stund på Max och käkade och sedan iväg igen och härjade runt. Så nu ska jag in i duschen, sen sätta mig med lite design innan det är dags för Vinterspelen på femman igen vid klockan åtta :)

Imorgon är de dags för cellprov = förnedring, fy fasiken. Hoppas mina jäkla mini-piller inte ställer till det för mig med sina jäkla genombrottsblödningar och skit. Fick ju byta i Gbg till mini-skit-piller för att jag hade högt blodtryck. I don't like em. Skulle bara vilja bli av med de där förbannade cellprovet men varje gång så har de blivit nå skit. Slår aldrig fel. Jajja nog om det. Det blir som det blir.

Såg att Linn käkat drakfrukt och fick ju lov att köpa en själv för att smaka :) spännande hehe. Duschen var det ja. Puss pusss

#1 - - t a k a i ♥:

din blogg är finis :* och du med <3<3

uhm, jag länkar dig till det billigaste alternativet:

http://www.feelunique.com/p/Viktor-and-Rolf-Flowerbomb-Eau-De-Parfum-Spray-50ml.html



puss <3

#2 - - Molly:

Svar: Ja, kanske det ;) Vet inte vad det är med mig.. har blivit tjejig och börjat gilla lila :P Vart ska detta sluta? ;)

#3 - - Carina:

Ditt skrivande om cellprov fick mig att boka tid också. Jag blev kallad för drygt 2 år sen men då var det så mcyket som hände runt omkring mig så det blev inte av. Sen har tiden rullat iväg. Fick en ny kallelse i höstas men det blev inte av att boka då heller men nu så.

Fast jag tycker inte det är så farligt så det är inte det som fått mig att dröja. Snarare det att jag är så dålig på att hålla reda på sista mens eftersom jag knappt har någon blödning. Satte in en hormonspiral för 4,5 år sen eftersom jag inte fick äta mina p-piller längre efter att ha fått en propp. Och efter det så upphörde mina blödningar i stort sett. Skönt. Och snart slutar dom väl för alltid p g a ålder.

Andas lugna djupa andetag imorgon så ska det nog gå bra.

#4 - - W e b - L i n n . n o:

Så fint bilde. For ha lykke til med cellprov

#5 - - V I L J A:

Vacker bild Sara :)

#6 - - Blue Velvet:

Saknar dina videobloggar!!!

#7 - - Catrin:

Jag fick också byta till minipiller för att jag hade högt blodtryck. Cerazette. Fast mina funkar bra. Ibland har jag inte mens på säkert 3-4 månader, men så får jag nåt litet ibland eller om jag glömmer ta nån tablett

#8 - - Jannike:

Usch såg du vad John Mayer har sagt om Jessica i en intervju med playboy? Skrev det på min blogg, han verkar så jäkla dryg den killen.

Till top