Blev ett litet uppehåll..

Vardag / Permalink / 15
Det får man faktiskt ha ibland. Och speciellt när man inte träffat sin andra hälft på 10 dagar.
Här är det snöstorm, men de verkar det vara i hela sverige just nu. Älsk och pappa är ute och försöker skotta av taket lite så tänkte passa på och skriva ett inlägg :S sjukt vad snö det har kommit och nu är de ca 15 minus ute och blåser som fasiken. Riktigt hemskt. Men men.
Får se om tåg och flyg går som det ska imorgon när älsk ska tillbaka. Idag var de tydligen inställt allting. Även om han måste jobba så är de ju en stor del av mig som hoppas att han blir fast här, iaf en dag till :D hihi. Ond..
Tandläkaren imorgon också, kommer gå jättebra, undersökningen är ingen fara, det är borrning eller utdragning som ger mig panik. Usch..

Såg naturligtvis festivalen igår och jag måste säga att jag spyr galla över nasalsjungande-sarek-wannabees. SVENSKA FOLKET, VAD FAN TÄNKER NI MED? Nej jag röstade på Yeba, kommer nog bli en riktig sommarlåt faktiskt :)
Att Darin gick vidare var väl ingen skräll heller direkt. Han hade kunnat framföra vilken låt som helst och han hade gått vidare ändå. Lite småtråkigt.

Annars har inte mycket hänt under helgen. Älsk fick ju Lost Säsong 5 i alla hjärtans present så vi har legat och kikat på det. Det är verkligen en grym serie, men skulle inte palla och vänta varje vecka på avsnitt. Bättre att köpa alla säsongerna och ha maraton :))

Nog för idag hihi vi hörs när vi hörs.

Hmm vad ska man göra med skyffeln?? :D
#1 - - Anonym:

Så lite så! =)



Du gör alltså din design helt själv? makalöst vackert!

#2 - - Catwalkqueen:

Det var jag som skrev nyss, fick inte med namnet =P

#3 - - desiree !:

hejsan!

jag tittade på kategorin "Music is Lifestyle..", och jag älskade första låten! Kan du vara snäll och säga vad den heter till mig?

Sen skulle jag vilja fråga dig, en fråga om din design, den är s himla fin, men hur får du runda kanter?

tack på förhand, kram dessi :)

#4 - - lovisa:

Sv; Tack :)

#5 - - W e b - L i n n . n o:

Wii du er her enda. :D

#6 - - Catwalkqueen:

suck den som ändå kunde göra sådana här designer =)

Gör du dem i PS?

#7 - - Mirka:

Jag höll tummarna för alcazar, men det blir ju aldrig som man tänkt sig, dessa "nasala sarek-wannabees" hade nog en blandning av två andra låtar som man hört innan. Kändes som att man kunde sjungit första versen utan ens hört den innan.



OM, det är förändringar, kanske de tar en liten bit av tappen. Det handlar om ett pyttepytte klipp vanligtvis. Det är inte heller alltid säkert att man behöver göra det där klippet alls.

#8 - - FROZEN YOGURT:

Uuh! "Dra.. Dra, ut tänder", låter sådär lagomt brutalt i mina öron. Men man får väl stå ut antar jag, bättre det än att tänderna ska hålla på att växa in i käk benet, det lär ju inte vara trevligare. Lycka till! <3

#9 - - TSUKII ♥:

vi fötlåter digs Sara :P



sv: haha jaa eller hur, inte så dyrt heller, som det kan vara :P åh så himla gott, nu blev jag sugen igen haha.



du, jag är så j-vla irriterad! hon som har snott bakgrunder är igång igen, fast med en annan blogg, nu har hon två. sa åt henne att sluta sno min bakgrund och ta bort, till svar fick man att hon hade anmält mig, så himla fräckt. :/

#10 - - DESIGN BY SHORTY:

svar: haha men precis :s störd!



Hon ska down!! fyfan för henne

#11 - - Sofia Werlin - viktminsking:

Hoppas helgen har varit bra för din del :)

#12 - - carolina:

(: Hehe jo det stämmer bra de.. Det var några år sedan. :P

#13 - - Anna - Bebis i magen♥:

verkligen snygg ny design du har..

Skulle aldrig orka lägga ner så mycket energi :O

fast för dig går det väl som på rels :P

#14 - - PinkNation:

Sv; Håller med! Kändes väldigt pinsamt att stå där helt utblottad :p Fast å andra sidan, hur många gånger har dom inte varit med om det ^^

#15 - - Mikaela:

Det är verkligen sjukt mkt snö! Och jag hoppas att de tog det lugnt där uppe på taket :) Min pappa var med på taket igår, och jag våga knappt titta.

Till top