Dove Summer Glow

Candis / Permalink / 21
Det här är verkligen en favorit och har varit i några år nu :) när jag börjar känna mig riktigt vit och glåmig smörjer jag alltid in mig med den här. Krämig, doftar gott och man blir lite gyllenbrun nästan på en gång. Jag brukar använda den efter varannan dusch annars är de lätt hänt att man blir orange.

Finns att köpa i princip överallt. Kommer i Medium to Dark skin och Fair to Medium skin. Kostar runt 50 lappen.

#1 - - Babbi - Bloggdesigner, ny design 3:e!:

Då är inte det där något för mig, jag hatar att vara brun :P

#2 - - Claudia:

Så sjukt fin blogg!

#3 - - ~Sara~:

Jag använder den med men det enda negativa är att det tar sån tid för den att absorberas. man får ju springa naken hur länge som helst. =P



Sv: Hihi, ja jag pratade om dig. =P Helt otroligt att dom lyckats pressa priserna så bra för det är ju inget dåligt man hört om märket heller!

Man får väl samla ihop ett gäng som beställer tillsammans så man tjänar nåt på det. =)



Och ang. Bloglovin. Antar att du syftar på "Ska vi lägga till varann på Bloglovin??" Haha, jag undrar hur många som har lagt till bloggar de aldrig läser! =P Jobbigt! Annars är ju sidan jättebra, så skönt att slippa hålla koll på uppdateringar själv. =) Dock krånglar det ofta tycker jag...

#4 - - Malin:

Älskar den med....brukar använda den frammåt vårkanten mars, april, Synd bara att man får en massa bruna fläckar mellan fingrarna (borde kanske tvättahänderna efter)

#5 - - Tess:

Hej

Bara tvungen o säga till dig...nu har jag gjort min första design till min syster. hihi. Hon blev jättenöjd...så jag är glad. =) Hade gärna velat ha RSS-knappen på högra sidan...men ville inte riktigt som jag ville, men annars är jag nöjd. =)

Ha en trevlig kväll

Kram

#6 - - Anonym:

Den där låter riktigt bra ju! :) Hur mycket kostar den uniefär? :))

#7 - - Petra:

Åh, den har jag velat testa många gånger... men jag är rädd för ett ojämnt resultate så jag har aldrig testat den. :( Man ska väl inte ha den i ansiktet t ex?

#8 - - Sandra (engla) Söderling:

Jääätte fin blogg du har snäckan!!

#9 - - Linn:

SV; Visst äre! Köpte det i Vietnam :)

#10 - - Anonym:

Använde den tidigare var nöjd men fick ibland den oranga färgen så slutade använda. Bra tips du gav, nu kan man kanske börja använda den igen :)



Om du har tid att hjälpa mig att lägga in några länkar och några "annonser" på min blogg kan du väl skicka ett mail eller så. Hade verkligen behövt hjälp och vill inte rota i designen som du gjort så jag råkar förstöra något ;)

#11 - - Sandra (engla) Söderling:

sååååå lite så ;}

#12 - - Molly:

Fast man ska inte använda den precis innan man sätter på sig vita kläder :( Haha, det misstaget har jag gjort. Har båda nyanserna. Älskar dem :)

#13 - - * Linda me Cazandra *:

Hej.

Hur är de?

Hoppas de är bra.

Tänkte höra me dig om en annan sak?

Vet du hur man gör så headern rör sig?

Alltså när man sätter muspekaren på headern så kommer de en annan bild men när man tar bort pilen så kommer den andra bilden tillbaka?

Jag hade en kod innan men allt blev så konstigt..

Hade varit jätte snällt om du hade velat hjälpa mig =)



Ha en underbar kväll/natt.



Godnatt.

Kram Linda

#14 - - Petra ♥:

Kom på att jag oxå har en sån i badrums skåpet! :) Ska börja använda den!!

#15 - - Alisa ♥ Amor Vincit Omnia - Nominera din favorit Inspirations Blogg!:

Oja, tror jag med!:)

Åh Dove Summer Glow har jag använt i åratal!:)

#16 - - Isabell:

Svar: Ja, det är tur att det finns andra som märker sånt. Jag har faktiskt råkat på hennes blogg några gånger och känt igen din stil i headern, men jag tänkte inte på att hon tagit åt sig äran för den själv.

Jag tror dock att hon har två bloggar, och i den ena sitter din kodning kvar på t.ex. rubriken. Tar man bort en design så tycker jag att man tar bort hela, inte använder delar av den - oavsett om det är en design man betalat för eller fått gratis.

#17 - - malin:

sv: Ja vi måste vekrligen hålla ett öga på den där bruden. Nu har hon iaf tagit bort allt, hoppas jag. :)

#18 - - Emmie:

åhh, måste testa min hy är rätt känslig mot solen ibland så den här borde jag testa.

men en fråga.. är det lätt att man blir fläckig av den om man inte tar den så ofta och ska man smörja den som vanlig bodylotion eller tänka på något speciellt? :)

#19 - - mathyy:

Använder den jag med, sjukt bra:>

#20 - - TSUKII ♥:

sv: haha tack :P men du vill inte se mina toppar, torra och trassliga :( blöh, varje morgon vaknar man upp med en boll i nacken typ haha.



åh dove summer glow! har en hemma, framhäver brännan så bra ;D men jag gilalr inte att man är klibbig ett bra tag innan det sjunker in i huden helt :P

#21 - - neli:

den är så bra =) och vilken fin blogg du har =)

Till top