Folk är sjuka i huvudet...

Media / Permalink / 17
Hatiska nät-kommentarer mot Sandén och Kling. Den ena är för tjock och den andra är för smal.. Vad är det för fel på dom människorna som lägger sig i hur dom ser ut???
Påverkar deras utseende dom människorna?? Jag fattar inte??? Blir människor bara mer och mer puckade för varje generation som går eller vad är det som är fel?? Alla är olika, acceptera det eller ta livet av er eftersom ingen människa nååågonsin kommer se likadan ut som någon annan på naturlig väg.

Källa: Aftonbladet

#1 - - Amanda:

Håller med. Alltså, inte undra på så många självmord som begås. Inte undra på så många ungdomar som har panikångest som jag lider av. Inte undra på all depprisioner och skit. När alla går efter UTSIDAN. Seriöst, kan inte folk bara, backa, tänka efter, och istället för att följa efter rykten och fördomar - lära sig känna personen. och skffa sig en EGEN uppfattning kring personligheten. istället för utsidan. Vi kloka människor måste börja säga ifrån nu känns det som!

Varför ska vi sträva efter en kropp, ett liv, som vi ändå aldrig kommer nå?

#2 - - Sofia Werlin - viktminsking:

Förstår inte heller det, sjukt!

#3 - - isa:

håller med dig. det är sjukt ju , jag tycker de ser jätte bra ut som dem är!

#4 - - vesna.blogg.se:

heeeelt sjukt!

#5 - - louise:

jag läste det innan också. Det är helt sinnessjukt. Människor ser olika ut och så är det, ingen är en annan lik. Dom som skriver hatiska kommentarer är bara avundsjuka!

#6 - - TSUKII ♥:

de är varken FÖR tjocka eller FÖR smala!!

#7 - - TSUKII ♥:

sv: haha skillad pappa där va! ;D



kollade länken nyss, den funkar inte... märkligt! Det har varit så de senaste dagarna, har hänt så på andra bloggar också. Vad håller dom på med :/



fonten heter riverside :D

#8 - - Sandra Nordin:

Ja det är helt jävla sjukt. Jag såg Let's dance igår och tycker Molly är helt fantastiskt vacker.. folk har för lite göra och alldeles för dåligt självförtroende så dom måste klanka ner på andra för att må bättre själva. Patetiskt.

#9 - - Tommy:

Sv: Det tror jag med .. Men jag tror jag överlåter det till dig sen=)

#10 - - junitjej:

Jag håller med dig. Och förresten, skulle Molly vara för tjock?

#11 - - ~Sara~:

Det är så typiskt, folk har så svårt för att bara tycka att någon är vacker som den är..! Alltid ska det ändras på något...

Hoppas tjejerna inte tar åt sig, båda är ju vackra som få!



Skulle jag påpeka nåt skulle det väl vara Klings brist på klädsel...^^

#12 - - Elin - Design&Makeup:

Folk lägger för mycket energi på att hata andra, det är synd om dem.

#13 - - Dea:

Sånt här är rent ut sagt, FÖR JÄVLIGT!!

#14 - - Petra ♥:

sandén är ju inte tjock. dock kunde kling behöva äta lite på Mc donalds! :P Men du har rätt i att det inte hänger på "fettet" hur en person är! :)

#15 - - maria:

Sandén är ju inte ens tjock!Hon är vacker :) Skulle vara intresant att se dom människor som ger ut dom idiotiska kommentarerna hehe. Om dom är så jävla perfekta.Skulle inte tro det. Att man har så lite att göra att man måste vara taskig..

#16 - - Babbi - Bloggdesigner, ny design 12:e!:

Åsikter kan man få ha, man behöver dock inte alltid säga dom högt :)

#17 - - Johanna:

såå sjukt är de alltså

Till top