Good Afternooon..

Vardag / Permalink / 14
03.18 gick vi och lade oss inatt haha. Gick i sömnen gjorde jag också, vaknade av att jag tände lampan i taket och började klä på mig, helt sjukt. Gick och lade mig och så hörde jag hur dörren till rummet där sis sov hur den öppnades och stängdes och hon hade inte varit vaken haha. Två nattvandrare. Scary.

Annars händer det inte så mycket. Bråkar med internet fortfarande och försöker få in det i skallen på min käre far att han behöver byta ut sin router ifrån 80-talet för det går inte att surfa på skiten. Och då sitter det en kabel i min dator och kör inte på trådlöst. Redan startat om det 3 ggr idag på 1 timme.

Idag händer inte mycket alls. Seg söndag. Lillsis och hennes pojkvän kommer och äter tacos vid fyra och sen blir det bara lugnt. Kanske blir lite första säsongen av The Hills :) gud vad Heidi var söt där och nu helt förstörd. Skulle vara skoj och ha resten av säsongerna också, har ju bara ettan. Får inhandlas sen kanske :)
Nej nu får det vara nog hehe puss ^.^

#1 - - Evelina:

Tack :D superfina foton!

Jag har också gått i sömnen massor, men tror inte jag gör det så jätte mycket längre :P men det är läskigt när man gått i sömnen o vaknar upp i mörkret o inte vet vart man är :s hehe

#2 - - Mikaela:

SV: Det låter som ett spännande och även krävande arbeta han har :) Men vi får verkligen hoppas att det löser sig och att ni snart får reda på vart ni ska ta vägen :) Blir juh lite långt att pendla. Men ni ska väl inte flytta runt en massa? VIll du tillbaka till Österrike?

#3 - - junitjej:

Kanonfina bilder!

Förstår om du är trött idag.

#4 - - FUN & FEARLESS IN BARCELONA:

Håller med dig om att Heidi förstört sig själv, hon var redan så söt innan..

#5 - - Jennie:

Verkligen vackert. Vill dit! =)

#6 - - Sofia Werlin - viktminsking:

Tråkigt när internet strular..

#7 - - Evelina:

hej hej, tror jag har fixat mina bubblor nu , men texten som folk kommenterar hmanar lite utanför :S har ändrat padding men det funkar inte på just det som folk skrivit , bara på deras namn o.s.v. Vet du vad jag kan göra?

#8 - - Mikka:

Åh måste få fråga hur du har fått ner pilarna i din twitter-widget?

Har försökt pilla lite men de blir inte riktigt som jag vill.



Will you help? Vore jättegulligt :)

#9 - - Blue Velvet:

Ganska skönt med slappa söndagar, det är den enda dagen jag inte har dåligt samvete för att ligga i soffan från morgon till kväll =)

BTW; Har frågestund i bloggen för första gången, något du vill veta om mig? =)

#10 - - Bella ♥:

SV; haha, såg samma färg och allt som den.. fast de var en tröja :) men den satt inge bra på mig så blev inget ;(,

-----

Jo de får man ta och hoppas :)

#11 - - Andréa:

Jättefina bilder :)

#12 - - Andréa:

Sv: Så lite så :)

#13 - - mikka:

Äsch, undrar va det är som är knas med min då :(

#14 - - Jenny:

grymt fina bilder!! du är såå duktig (:

Till top