I'm Lost..

Vardag / Permalink / 7
Bokstavligt talat :P är helt lost utan älsklingen och har suttit och kollat på sista säsongen av själva serien Lost. Spännande. Men den är ju så förbannat jobbig så de är ju ingen höjdare och sitta och vänta varje vecka på ett nytt avsnitt. Därför jag inte orkar följa serier på tv.

Var kaos när vi var och lämnade älsk vid stationen idag. Först skulle de inte gå nåt tåg utan buss, sen kom det ett tåg som skulle vända och gå tillbaka till sthlm. Han åkte några timmar tidigare, men nu sitter han istället och väntar på flyget som skulle gått vid halv nio men som sagt är det försenat. Stackars :(( ingen bra säsong att försöka åka tåg och sånt på.
Tycker det är intressant och se alla som först skyller på SJ, som skyller på Banverket och sedan är det helt plötsligt regeringens fel alltihop. Snälla nån. Undra om någon verkligen kunde förutspå hur vädret skulle bli den här vintern, hur kan man förebygga något sådant? Det måste ju vara rätt svårt egentligen. Men men man kan ju bara spekulera.

Men nu ska jag ut i snön och minusgraderna med Zamme en snabbis och sedan krypa ner i en ensam, kall säng. Saknar honom redan så enormt

Nya cidern för våren. Melon-Mint. Ingen direkt höjdare, väldigt sliskig :P saknar den där blossom som fanns en vår. Den var helt fruktansvärt god.

#1 - - TSUKII ♥:

haha ajg känner likadant för serier, väntar hellre på att hela säsongen kommer ut så kan man kolla hur mkt man vill typ :}



sv: hm jag blev så himla arg innan så jag skrev: Om detta är vad ni har att erbjuda när stöld pågår och många bloggare är upprörda så kommer vi en dag att lämna er bloggportal.



tycker bara att det är så himla dåligt dåligt dåligt! ://



jag funderar starkt på att dra jag med, men kan man på nåt sätt föra över allt innehåll? :|

#2 - - TSUKII ♥:

sv: haha Tack! :D



eller hur :} ännu bättre när det finns mer än en säsong att glo på ;p



Jag har också funderat på skaffa eget webbhotell och lära mig hela skitet och sen bara lägga över allt men vet inte var jag ska börja. Känner mig as förvirrad haha, lär nog ta tag i det efter studenten, känner på mig att det är mkt som man behöver lära sig :/

#3 - - Lene-Therese:

Varför mint? Usch. Det hade ju räckt med melon! ;D Jag gillar söta saker :)

#4 - - Sanna:

Men alla måste kunna förstå att under vinter halvåret kan de faktiskt komma snö..

De har ju varit problem hela vintern för Sj mm..

Man kan inte skylla hit och dit man måste förstå, det är ju vinter och med vinter kommer det snö som kan ställa till det...



Men det är ju svårt för alla som bor i storstäder eftersom de får ju allt serverat på silverfat... :)

De kanske skulle hyra in de vi har i småstäderna som skottar, direkt snön faller är det ute och rensar rent överallt... :)

#5 - - ~Sara~:

Nu gör du mig något avskräckt faktiskt, men jag ska nog ändå prova den så jag får känna smaken själv, hehe. ;)

Det året jag tog studenten var det en jättegod sommarcider... mmm, jag hade tur då. =) Blev ett fint minne från balen.

#6 - - TESCHO - Webbdesign och mycket mer:

Jag som inte är någon form av ciderfan tänkte att "åh, spring låter fräscht". Uscha. Håller verkligen med dig! Riktigt sliskig.

#7 - - Frida:

Så jobbigt att sakna :(



Jag ska nu vara utan min älskling i 6 ½ vecka, dock har redan 2 av dom veckorna gått så 4 ½ kvar! :)

Till top