Photoshop Fråga

Frågor & Svar / Permalink / 8
Fråga: Hur skaffade du din photoshop och vilken photoshop använder du ? Jag har inte använt photoshop innan så vet inte hur man fixar det.

tacksam för svar =)


Svar:
Jag använder Photoshop CS2 och fick det av min pojkvän för flera år sedan. Antagligen nedladdat för han skulle nog inte lägga ut några tusen på det som det kostar. Jaaaaa Sara är olaglig, vem är inte det? De flesta som har Photoshop har med 90 % sannolikhet laddat ner det.
Photoshop laddar man alltså ned olagligt eller så köper man det, kostar runt 10 000 kr :)
#1 - - TSUKII ♥:

sv: jag blir bara så jävla irriterad på det här. Vem hotar vem? Jag sa åt henne att ta bort min bakgrundsbild, hon sa att hon hade anmält mig, för vad?!



och att vi gaddar ihop oss och snacka skit? För det första får väl vi säga vad f*n vi vill eller, och för det andra, vadå skit?! Hon har snattat, punkt slut, ren fakta med massvis av bevis dessutom.



vad i heeeelv*te tjänar vi (as många utsatta bloggare) på att anklaga en oskyldig, som hon påstår? -.-



"jo o den rosa designen som candis visar i sitt inlägg. Den har jag köpt utav henne för 250kr rena rånet med tanke på att jag har lärt mig koderna ingen design e värd så mycket pengar. det är o lura av folk pengar. för det tar inte 69 timmar o göra en design som de påstår max 100kr per design det e ju det som har gjort dom upprörda. För ingen utav dessa tjejer som har gnällt till er säljer en enda design under 200kr men det gjorde jag + att jag har gjort o gör fortfarande GRATIS DESIGN till alla som vill ha. jag har gjort ca 20 st gRATIS"



som om det där är en ursäkt för att sno ett flertal bloggares bakgrundsbilder? Dessutom säljer jag fortfarande designer under 200 kr, och hon verka inte veta prisklasserna på en SNYGG design! jävla idiot -.-

#2 - - Linda - ndaiL:

skulle också vilja ha det!

#3 - - Mikaela:

Jag har läste om vad som krävs att beställa en design av dig, och jag har tittat på de du gjort - super fina, och jag förstår tiden du lagt ner :)



Jag undrar hur mkt en design som skulle vara i klass med din skulle kosta? Och sedan undrar jag vad du skulle säga / göra om någon sa att du fick låta din fantasi flöda? Jag är ingen krävande människa. Jag brukar bara veta ett par saker som är måsten och färgval, men annars brukar jag "överlåta" det mesta (A).



PS, Vet inte om min första kommentar kom fram!



Kramar

#4 - - Malin:

Nähmen äru olaglig! ;) hihi! Har också photoshop CS2. Kanon-nöjd me de.



Och nog för att photoshop är dyrt, men nog kan man köpa billigare versioner än 10.000 alltid ;)

#5 - - Mikaela:

SV: Ja, men precis. Det är mkt lättare när man får göra precis som man själv vill och lägga in vad man själv tycker passar :) Och jag tycker att 250 (eller mer) är en bra summa.



Men jag har ett stort problem - bildproblem! Jag är sämst på att ta bilder eftersom jag inte tycker jag har någon bra kamera. Och jag tycker om att ha många bilder på min blogg. Typiskt Mikkis alltså ;) Haha.



Kramar

#6 - - Frida:

Det som är så himla bra är att Adobe gillar när man laddar ner Photoshop och andra produkter som är deras. Det är ju bara bra då vi som laddar ner programmet förmodligen kommer att kräva det på den framtida arbetsplatsen! :D

#7 - - Mikaela:

SV: Ja, jag kanske har en bra kamera? Men jag tycker inte det :) Men vi får väl se.

Jag skulle väldigt gärna vilja ha din hjälp, men jag skulle gärna vilja ha lite mer våriga bilder så det måste jag fixa först :) Om våren nu kommer någon gång? Haha.



Tack så mkt på förhand :)



Kramar

#8 - - Mikaela:

SV: Jaaaaaa! Gud, vad jag längat tills jag får ta på mig skinnjackan och klackisarna utan att riskera att halka och frysa sönder :D Haha. Och sen plocka fram kameran till fina vårbilder.

Sen - din turatt designa mig blogg :D

Till top