#1 - - Molly:

Du borde verkligen skaffa spotify :) Finns ALLT. Även avslappningsmusik och Sarah Brightman ;)



Skönt att höra din röst igen :)

#2 - - Angelica:

Innan du bestämmer dig för One, så kolla in Binero. De är lite dyrare, men mycket mer kompetenta på området! Supersnabba att svara på mail och Twitter, hjälper en med all installation, osv. One hade jag förut, men när deras chattsupport kan mindre än mig och deras servrar inte är lika snabbuppdaterade som Wordpress kräver så bytte jag till Binero. Fått felmeddelande en gång, men fick hjälp på en gång med en uppgradering som behövdes i deras system.



Så spana in dem!

#3 - - Molly:

Jag har (eller.. Kalle har) några till övers så om du vill ha så skickar vi en till dig :)

#4 - - Kristina:

åh efterlängtat videoinlägg :D Ja du de där förbaskade visdomständerna! Urk. Jag drog alla mina i november och nu har hålen börjat läka ordentligt. Helskumt. Kommer inte ihåg om det var vidsomständerna som satt i ben och överkäken i tandköttet. Men tror att det var så. Och hoppas verkligen att det blir så för dig. Har du några visdomständer i underkäken också? Eller har alla bestämt sig för att växa i den övre? ;) Jag kan rekomendera turkiet nu på vårkanten. Jag har iofs endast varit dit på hösten men många jag känner har åkt dit på våren (maj tiden) och då har det varit prima väder =) Hoppas ni hittar något bra. Kram!

#5 - - Elin - Design&Makeup:

Bra att du flyttar ^^ Jag kommer ha kvar min blogg.se eftersom så många bloggare är blogg.se anhängare och vill beställa designer så, annars skulle jag ta bort det helt.

#6 - - W e b - L i n n . n o:

Åh skal bli ille morro å se din nye side når du har fått ordnet det.

#7 - - Tant Kim | Design:

Vilket härligt skratt du har. :) hehe.

Trist det där med tänderna, själv har jag inga visdomständer och kommer aldrig få. xD .

Jag har opererat mig i munnen och fick in 6 titan skruvar så jag vet hur det känns att operera sig i käften. Hoppas de inte sitter i benet och det blir en smärtfri procedur. :)

Kram



#8 - - TESCHO - Webbdesign och mycket mer:

Mysigt med videoinlägg. Älskar dem <3

#9 - - carolina:

Haha. du är så härlig att lyssna på ! Alltid så bra vidoinlägg. Go for it ;D Hehe..

#10 - - Alisa ♥ Amor Vincit Omnia - Nominera din favorit Mode & Skönhets Blogg:

Åh ja gumman LÄMNA blogg.se de är inget att ha. Jag lämnade de oxå av många anledningar. Så usch på de. Och jag hjälper dig så mkt jag kan med WP.



Måste säga att det lyser lite mer om dig nu gumman:) Du verkar lite mer up:) I love it!

#11 - - Mikaela:

Jag tänkte på en sak som du sa i ditt videoinlägg, och det rörde blogg.se. Om du skulle flytta över, skulle du ändå vela göra en design åt mig i vår?

Och sedan är jag lite nyfiken på varför du bor hemma igen och vad din pojkvän gör för någon :) ?



Kramar.

#12 - - Beata:

Hej!

På min blogg kan man skrolla bort från själva wrappern så att man bara ser min bakgrundsbild, lixom allt annat fösvinner, det är jätte jobbigt och fult. Vet du vad felet skulle kunna vara? Jätte tacksam för svar isf, tack på förhand.. <3k r a m

Till top