- Torsdag -

Travel - Österrike 2009 / Permalink / 4
Mamma mia vad "tidigt" hehe var ju duktig och gick faktiskt upp vid kvart över nio idag. Lillen var kissnödig. Och efter promenaderna upp och nedför backarna så har jag träningsvärk haha.

De där förbannade kasta-mat-påsarna som vi måste köpa kostar 10 kr/st. TIO SPÄNN PÅSEN. Är dom helt från vettet? Sjukt sjukt sjukt. Och de blir och lukta f*n direkt så man måste byta dom i princip varje dag. 70 spänn i veckan för påsar. IDIOTIIIIIII..

Ingen svarar på mail om design idag heller, så de blir ett Friends-maraton idag hihi. Och ni kommer kanske ihåg när jag pratade om att ALLT har skavanker eller går sönder som jag köper. Öppnade Friends-boxen och EN av skivorna är genomskinlig :P alla andra är svarta. Utom en. Inte för att den är trasig eller sånt, men ville bara påpeka att allt jag köper och får har någon form av skavank som jag stör mig på :P en vit skiva, god dämit..

Nej nu lär jag diska en kastrull så jag får lite morgonlatte :)

Bergen idag :)

#1 - - Catrin:

Hur gör du din latte?

Dricker mestandels kaffe med mjölk hemma (latte ute), men har aldrig testat att göra latte och det skulle vara kul med lite variation...

#2 - - SANDRA:

Åh va det ser härligt ut!!

#3 - - Caroline Dahlén:

jag har faktiskt en kompis som har massa släkt i österriket och hon är medborgare där oxå :)

#4 - - Johanna:

Det var så lite så, Kram

Till top