One last day..

Travel - Österrike 2009 / Permalink / 7
Sista dagen i Österrike. NO FUN. Och ute snöar det massor, naturligtvis. Klart den österrikiska vintern ska komma nu när vi ska åka härifrån :) och så får jag komma hem till ryssvindar, najs haha.
Jag hoppas verkligen att vi får åka på ett projekt efter dom här 2 månaderna. Då kommer vi vara där i några år. Fler år än vad jag bott sammanlagt på samma ställe sen Borlänge hehe. Filipstad i 1 ½ år och Partille i över 1 år. Då får Whisky följa med också :)

Idag är det packning och städning som står på schemat. Men de är verkligen svårt att städa när man har en liten hårig kille här som springer runt hehe får göra de bästa av situationen helt enkelt.
Hoppas ni får en mysig dag :}

#1 - - sofia:

hejhej:) hur är det med dig? tänkte bara kolla med dig om det är svårt att få in en sådan status ruta som du har? :) kram

#2 - - Elin - Design&Makeup:

sv: haha ingen aning, man borde ju känna en bris det är ju fan vinter! ^^

#3 - - Kristina:

SV: Åh vad typiskt. Hoppas att det inte är en sådant trafikstockning som det var när ni åkte ner förra gången iallafall.

Fan vad jag blir irriterad när folk inte har en bra framförhållning! När andra kommer ikläm. Hoppas att resan hemöver går bra iaf =) Mysig frukosten såg ut, riktigt fin bild. Hoppas att ni får åka på något annat roligt ställe när dessa 2 månader är över. Man ska ju göra så mkt som möjligt innan man bildar familj ;) Men ni har ju redan en mini familj.. Hur blir det med W då? Ska han vara med dig i B nu? Eller stannar han hos sida fodervärdar?Kram

#4 - - Bella:

Hej Sara!

Du har en award från mig i min blogg att hämta ;).

Kika in får du se.

#5 - - Alisa ♥ Amor Vincit Omnia - Live, Love & Laugh:

Åh hoppas verkligen att ni får en långtidsprojket:) Så ni får lite ro!:)

I Sverige var det - 15 imorse och det ska snöa!:)

#6 - - Catrin:

oh ni får verkligen köra försiktigt när ni åker sen, mitt i stormen =/

#7 - - JEAN-NOËL LANGENFELD:

..Yours photos of food are always tempting ..

Till top