Första dagen på nya året..

Vardag / Permalink / 8
Ikväll blir det bara lugnt och dricka lite vin och Astii som blev kvar från igår. Ätit ute med föräldrarna idag och sedan kom gamla bekanta till dom hem och fikade nu på kvällen.
Imorgon kanske en gammal klasskompis till älsk kommer förbi Borlänge med sin flickvän. Hoppas ju på en fika på Waynes Coffee på kupolen. Älskar den man får små marshmallows till.

Skulle så gärna vilja prata ur mig allt som bubblar inombords. Eller prata, skriva heter det väl. Men vissa saker måste man behålla för sig själv och dela med dom man bryr sig mest om, helst.

Lär hämta ut nya mini-piller och sånt innan vi åker ner igen också. Idag är det en vecka kvar i sverige innan vi åker ner igen. Vi lär ringa tullen innan också och berätta att vi har en hund med oss också, blir lite krångligare att åka ner nu och vi lär stanna oftare. Men det kommer nog gå bra, vi tar det lugnt!!!

#1 - - Julia:

svar- tack i alla fall,:) vad snäll du är!



kramar

#2 - - N I L M A:

Det lät som en bra dag idag :)

Förresten, ruskigt fin bloggdesign du har :)

#3 - - Molly:

Svar: Jag känner precis likadant!

#4 - - Josefin:

Tack gumman!! :D



God fortsättning!

#5 - - Jennifer:

Hejhej! du har verkligen en OTROLIGT snygg blogg! men det är en grej jag alltid undrat hur man får en sån liten rutan med datumet i vid rubrikerna i inlägget?? Skulle du vilja förklara det lite lätt för mig i en kommentar? Skulle vara urgulligt.. Puss och kram och gott nytt år förresten!! :)

#6 - - Alisa ♥ Amor Vincit Omnia - Gott Nytt År 2010:

Har inte publicerat dina kommentarer så att du vet!



Jag förstår vad du menar, det är en svår tid för både dig och de här och jag tror att det alltid löser sig till det bästa. Kanske inte alltid som man tänkt sig men man får se det som att allt sker för en mening. Och glöm inte gumman att du betyder mycket för många och jag tror att de som inte insett det kommer att göra det!:)



Sköt om dig snuttan!:)

#7 - - yo:

fina bilder (=

#8 - - MS | › Michael Jackson ♥:

åh härlig bild!

Till top