"Fulaste" hunden..

Travel - Österrike 2009 / Permalink / 5
Sitter med lite design nu på kvällen, men mailandet går trögt :( jajja, de är ju som det är.
Har väl inte hänt så mycket mer idag. Bråkat med den "tyska idioten" aka tvättmaskinen och dammsugit och skakat mattor. Duktig Sara. Så nu sitter jag som sagt med lite design och moffar i mig Milka-choklad som älsk köpte med sig hem.
Fasiken, kommer sakna mina favoritchips också :(( de finns bara i tyskland och österrike. Men som de ser ut nu kanske vi får åka på ett projekt i just tyskland efter de här förbannade 2 månaderna. Eller så ska vi ner hit igen, vi vet ingenting som sagt. Hoppas på endel svar imorgon men nåt säger mig att jag kommer bli ett större frågetecken än innan.

Sveriges "fulaste" hund ska koras i skitbladet också.
Hur kan man säga att en hund är ful när man fångat den på bild mitt i en gäsp eller när de sover knasigt och säga att hunden är ful??? En hund som är "ful" är ju någon som är "ful" även när den är normal och inte apar sig i någon min... Idioti..

#1 - - Nicole:

Tänkte fråga om du har en lösning på min fråga ::(Du vet när man klickar in sig på en kategori på bloggen, längst ner så ska det ju komma fram tidigare inlägg, för mig är den länken borta :S Så man kan inte gå in på äldre inlägg...vet du vart ddet finns i koderna..kan man lägga till det?

#2 - - Sofia Werlin - viktminsking:

Tack så jättemycket :D

jag älskar min nya design, den är så himla fin :D:D

#3 - - Petra:

hahaha Vilken söt och rolig bild. :)

#4 - - Maria:

Åh va söt, som en snö känguru som stutsar omkring :)Ush hoppas du hittar lite fler ljusa tankar i den eländiga situationen och att det löser sig, låter inte kul.

#5 - - Ebba:

Fin bild! Antar att du körde med kort slutar tid på bilden? När jag gör det blir bilderna oftast mörka. Hur har du gjort för att den inte har blivit så mörk? :)

Till top