Långt till sommaren..

Travel - Österrike 2009 / Permalink / 13
Har en enoooorm vår och sommarlängtan just nu. Varmt, sol, tunna kläder, solbränd hy. Kommer saknar Gbg i vår och alla underbara körsbärsblomster-liknande-träd vid älsks gamla jobb. Kanske finns några liknande träd här i Innsbruck, vi kan ju iaf hoppas.

Vad surt de är när man precis badat Zamme och så ska man ut igen ikväll och han kommer bli lika skitig en gång till. Det här är varför jag sätter på honom kläder när de är lite varmare ute och töväder :P då blir tröjan skitig istället för han och så slipper man skölja av honom en gång till haha.

Sugen på en rejäl jäkla shopping också :P mycket man vill här i livet. Och hur fasiken skulle vi få med oss allt vidare sen? Haha.

Saknar och ligga i våran soffa och kolla på tv. Bara slökolla på ingenting. De är de små sakerna man saknar när man inte har det längre. Och våran säng är verkligen saknad hos både älsk och mig.

#1 - - T S U K I I:

sv: haha va varför då? :O

#2 - - Anonym:

Svar på din kommetar på min blogg: Sara: Säger du samma sak om folk som kör bil? Vem har sagt att du ska andas in deras avgaser bara för att dom inte vill åka buss?

#3 - - Emma:

hjälp vilken otroligt fin blogg! :o

knappt sett en såhär fin! :o

o då är jag verkligen ärlig!

#4 - - Cassie - CJsmycken:

Damn va fin design du har!!! :D

#5 - - Anonym:

din blogg är verkligen jättejättefin!<3

jag älsar den!

den har sådann utstålning!

AHHH; jag älskar den!

#6 - - Mochride - mitt hjärtas röst:

Jag längtar också till sommaren, fast det gör jag typ så fort vintern börjar :) Och nä, våren är ingen höjdare när man har hund, speciellt inte om den är liten.

#7 - - Fagel:

Svar på ditt inlägg på min blogg: Sara: Nej, det finns inget som kräver att du måste ha en bil. Handlar bara om planering. Men, det är inte det som är poängen med inlägget... Poängen är att när vi börjar förbjuda folks rättigheter så tar det inte lång tid innan staten går in och förbjuder något DU står för. Hur skulle du reagera om staten gick in och sa att det var ABSOLUT förbjudet med homoäktenskap, lokaltransport och vegetarisk mat? Jag personligen står för alla tre och skulle inte tolerera det och jag förstår vad folk säger om rökare men jag tycker inte att det är rätt av staten att gå in och stoppa det hela. Det påminner sjukligt lika häxjakterna på 1800-talet.

#8 - - Elin - Design&Makeup:

sv: Jag vet, heeelt sjukt. Blä!

#9 - - W e b - L i n n . n o:

Så fine blomster. Ja jeg vil ha sommer. :D

#10 - - L I L I J A:

Vilka fina bilder! Får mig att längta BRUTALT mycket till våren & sommaren! Gaaaaaaaahhh ;)

#11 - - Petra:

Jag håller med dig. Jag längtar också till våren, sommaren och värmen nu. Jag är trött på vinter, snö och kyla. Vill ha ljusare dagar och varmare.

#12 - - Linda H - Hair & Make-up artist:

dessa är såååå himla fina =)

#13 - - Ebba:

Fina bilder! Bakgrunden är ju så ljus, är den redigerad eller är ljuset sådär? :)

Till top