My Name Is Earl..

Vardag / Permalink / 12
Har börjat gilla den serien mer och mer faktiskt :) gillade den inte alls förut. Så ska strax gå och mysa ner bredvid älsk och vovvarna och kika på den. Zamme ligger och piper, tror han är mamma sjuk haha.

Suttit med lite design nu på kvällen, kön växer så tänkte att lite granna kan jag ju göra. Älsk var ändå borta på lite ärenden så då passade jag på :) tror den kommer bli jättefin faktiskt.

Imorgon är det sista dagen i Borlänge för den här gången. Känns knasigt. Ska ner på Kupolen och kika om de finns nåt att handla på H&M, fick ju lite presentkort och det gäller ju bara i sverige :P natüüürlich. Blir nog inhandlande av en hel kartong med Cherrycoke också, mouhahahaha. Mer té måste jag köpa. Fick Himlagott av mamsen, men ska köpa med mig lite mer. Mannagrynsgröt får följa med ner också :)

Men nu är det godnatt och hejdå för idag. Puss pusss
#1 - - Kristina:

Sv: ja men precis, men det värsta var nog att jag innan jag kom på att det var en varg var på väg ut ur bilen för att försöka ta reda på om den tillhörde någon.. Det kanske inte hade varit så smart =) Dock hade den så otroligt fina ögon.

#2 - - V I L J A:

My name is Earl är rätt bra faktiskt, bjuder på en del skratt :D

#3 - - Jennifer:

får jag bara fråga en sak till (a) hihi, vet du hur man får vilken veckodag det är istället för tiden när man la ut inlägget?? i den där rutan då asså? jag har försökt och fick in det. men det var så att den ändrades sig och var då dagens datum. du kan kolla in i testen och se hur jag menar. men man borde la bara ändra texten i {EntryTime}</font> eller det? typ nåt day eller vet inte. (jag har lagt in nåt annat) du kanske inte ens fattar vad jag skriver om :S haha,, men om du vet så släng in en kommentar! puss

#4 - - Jennifer:

jaha okej :( synd, fast jag menar att det bara ska stå söndag, måndag osv. men det gäller la samma för det. tack i alla fall att du ville svara på kommentaren :) pusspuss

#5 - - M Y Y S A N O L S S O N:

sv. hehe nä! men vi har klart olika smakar, jag dricker ingen cola alls :))

hehe så lite så. ha en jättebra dag!

#6 - - M Y Y S A N O L S S O N:

Läste nu precis att du bor i Österrike. hehe =) Hur kommer det sig, eller du är väll svensk?



kram

#7 - - LIENE:

sv: hahha ja där fick vi en lösning! eller iaf möjlghet.

#8 - - Maria [Fotoblogg]:

Vilken jätte fin blogg du har

#9 - - malin:

sv: hoppas det jag med.. taaack <3 puss!

#10 - - K a j s a j i . C o m:

Jag tycker dom har massor med téer här. Har du kollat på apoteken? Där finns en hel del, som ska vara bra för själen och sånt där, men dom är supergoda bara du hittar rätt :)

#11 - - Sandra:

Jaa absolut, ja har några presentkort liggandes, men använder dem typ inte nu. Det är så mkt folk på rean, så det blir lite jobbigt att gå i affärerna då! Och ena presentkortet gäller endast i ett köpcenter. Men senare i veckan hoppas jag på en tripp till Göteborg då lär man komma hem med iaf ett plagg ;D då blire lite slös med pengar haha! Kram!

#12 - - Sandra:

Förresten har du haft det bra i Sverige över jul =) ? Fått några fina klappar av tomten ;D?

Till top