Onsdag, redan?!?!?!

Travel - Österrike 2009 / Permalink / 11
13:e Januari redan, det är helt sjukt. Snart är februari här och förbi säkerligen.

Zamme har fortfarande ont. Vi har ju ingenting hemma heller.
Inge ris, inge skinka eller sånt. Vi har ju en affär här borta men har inga euro ute och mitt VISA-kort funkar aldrig :( lär vänta tills älsk kommer så vi kan åka och handla lite så ska Zamme få gottis.

Ni ska se våran nya tvättmaskin :) love iit. Får se om den får följa med oss sen när vi flyttar, hur nu det ska gå eller om familjen vi bor hos köper den av oss sen. Vette sjutton hur vi skulle kunna få med oss den annars.

Ska verkligen slå slag i saken och lägga i slingor i mitt mörka hår :) silver är det tänkt att de ska bli. Så färg, slingor och silverschampoo står på inköpslistan. Får hoppas att de kommer bli snyggt, annars är de bara och färga mörkt igen och åka till någon frissa och göra det istället.

Vårfåglar kvittrar ute :D myspys. Men våren brukar tydligen komma sent här, men vi kan väl kanske hålla tummarna att  det inte blir så i år haha.

Nej nu ska jag vänta på att diskmaskinen ska bli klar så jag kan göra ett videoinlägg, tänkte hämta dammsugaren och härja lite tills dess :) Pusss

#1 - - Alisa ♥ Amor Vincit Omnia - Nominera favorit Foto & Design blogg:

Hehe du "Te bunkrade upp" :D

#2 - - Blue Velvet:

Filmjölk är ju annars något som är jätte bra för hundar. Stabiliserar ph värdet... Hoppas han blir bra snart! Kram

#3 - - Malinhe:

hej



Kom igen att anmäla din bästa bild till min fototävling för du är verkligen duktig inom foto och så kan du vinna en Pop-Up Flash Diffuser läs mer här:



http://malinhee.blogg.se/2010/january/fototavling-2.html#comment

#4 - - FROZEN YOGURT:

Haha ja, visst går tiden löjligt snabbt? Tyckte det var nyårsafton 2008 nyss. tss..

#5 - - Alisa ♥ Amor Vincit Omnia - Nominera favorit Foto & Design blogg:

Ja det har inte varit lätt i år!:(



Åh du får ta kort!:D

#6 - - Malin:

Massa mysiga te-sorter där ju...de med summerfruits är skitgott, men det med lemon/honey tyckte jag va vedervärdigt!! hehe...

#7 - - FROZEN YOGURT:

Äshc, tänk att det blir sommar fortare :D

#8 - - Alisa ♥ Amor Vincit Omnia - Nominera favorit Foto & Design blogg:

Nej på kannan!:D

#9 - - malinhe:

SV: hahaha okej, :)

#10 - - Hannele - Mamma till Kevin ♥h:

Åh vad gott med tea ^^ Himlagott är så jävla god :D

#11 - - Sara:

Så du ska oxå testa å bli lite ljusare i håret. Jag har varit mörk dom senaste 10 år iallafall och färgat å färgat så nu e håret nästan svart, men tänkte att jag skulle låta min naturliga färg träda fram lite grann och göra det lite ljusare. Har dock inte kommit iväg till frissan än så jag ligger inne med världens utväxt... får paniiik. Men ska bli intressant å se hur det blir på dej. Lägg upp bild här sen även om det ser häjkon bäjkon ut :P



JAg brukar ge min vovve lite leverpastej (tackar han aldrig nej till) när han matvägrar och magen knorrar. Efter ett tag kletar jag pålite leverpastej på hans egna mat för att locka honom och efter ett tag har han insett hur hungrig han är och glufsar förhoppningsvis i sig allt!



Lycka till. Kram.

Till top