Recension: TRESemmé Colour Revitalising

Makeup & Skönhet / Permalink / 14
Nu har jag använt TRESemmés produkter i lite över en vecka och tänkte berätta vad jag tycker.

Schampo: Kändes vattnig men ändå inte. Håret känns rätt torrt när sköljt ur det men blev bättre efter att man använt det några gånger. Löddrar helt okej men ibland får man ta en lite större klick.

Balsam: Väldigt drygt så de behövs inte mycket inte ens till mitt långa hår, har en god frisk doft. Känns som att håret verkligen drar i sig allting.

Resultat: Mitt hår blir glansigt, suupermjukt och lätt att reda ut :) inte strävt och så som de blivit av andra såkallade frisörprodukter. De var verkligen värt 89 kr/flaskan för 900 ml.
Jag ska tillägga också att bara för att de blev bra för mig kanske de inte blir bra för andra med en annan hårkvalité.

Betyg: ♥ ♥ ♥ ♥ / 5

#1 - - Alisa ♥ Amor Vincit Omnia - Rösta på din favorit Foto & Design blogg:

Hmm lät inte så dåligt, kanske bör testas!:)

#2 - - Petra:

Åh, vad bra att du gjort en recension på detta schampo och balsam. Jag har varit nyfiken på det länge, men inte köpt det. Min mamma köpte det igår, så hon skulle också bertätta vad hon tyckte om det.Sv: Ja, visst går tiden fort egentligen... men sitter man och längtar som jag gör för tillfället, så känns tiden väldigt lång. :P Jag får försöka hitta soliga bilder på nätet och längta på det sättet så länge. :)

#3 - - JEAN-NOËL LANGENFELD:

..the brand name looks french ..

#4 - - Sanna:

Då e de fasiken inte konstigt att många av tysker och österriker e lite runda.. Skämt o sido.. Men gud så dyrt, kan inte riktgt släppa de där :PNää, de skulle de inte behöva. Kunde ju faktiskt gjordt de på något annat sätt anser jag..

#5 - - saramjauu:

jag använder alltid tresseme shampoo!

jag tycket att de är mycket bättre än "vanligt" shampoo! de är verkligen värt ätt köpa!:)

men jag har också en frågestund på min blogg, så om du är snäll så kan du stäkla några fin frågor:)

puss<3

#6 - - W e b - L i n n . n o:

Har lurt lenge på om jeg skal prøve den. men er så ille følsom mot parfyme eller noe for jeg har lett for å klø i hodebunnen.

#7 - - W e b - L i n n . n o:

sv: Hmm.. Kanskje prøve den. og hvis den klør så kan jeg gi den bort. :P

#8 - - Molly:

Svar: Haha, det är sant. Man vill ju ha grejerna med en gång :)Haha, jaa.. ingen aning. Massa roliga prylar.. och det man inte vill ha kan man ju bara ge bort till någon annan ;) Och jag har aldrig hört talas om den bloggen förut heller :P

#9 - - TESCHO - Webbdesign och mycket mer:

Om du tycker att du behöver mer shampoo - ta i lite mer vatten. Brukar fungera för mig :) (dock använder jag inte detta shampoo utan Sebastian men det brukar vara så med "frisörshampoo")

#10 - - Sandra:

Använder också TREsemme och tycker det är skitbra! :) Köpte schampo och balsam på ullared för 69:90, för båda flaskorna alltså :) Här hemma på Ica kostar de 92 kr för en!!!

#11 - - Katarina:

Jag har också TreSemmé MEN jag köpte det i Ullared för 80kr för shampoo&Balsam i ett paket ! :-D SKIT BRA JU! Gillar dem starkt :D

#12 - - San:

ja det var visst 79:90... :) billigt! :)

#13 - - Carrou & the Bird:

Det shampoot är himla bra! fin blogg! Kram

#14 - - sofia:

hejhej:) tur att jag ahr köpt det schampot då:) jag luckades få ett kappris 60 kr föra både schampo och balsam:) men har inte testat det än dock.

Du vet du hur man fixar till i arkivet under månaderna åren man har bloggat, hänger du med på vad jag menar? Skulle vilja ha så man bara ser åren och sen att det står inom parantes hur många inläg man har gjort varje år :) kraam

Till top