Saffranssemla..

Vardag / Permalink / 7
Är ni i borlänge åk till Almas Café och ät saffranssemla :D sååå jäkla gott. De har haft de i några år nu och jag kan inte äta vanliga semlor längre, de är riktigt äckliga om man jämför med den här hihi. Så Almas Café i Borlänge centrum, ett tips!

Idag har vi varit och kikat på bilar och provkört en Volvo :) klart vi är sugna, men de får vänta tills vi vet lite mer.
Så nu håller alla andra i familjen på och sätter upp en taklampa. Ju fler kockar desto sämre soppa heter det väl? ;P haha.

Nej ska fixa lite på mitt CV nu, det lär ju uppdateras endel så :) Puss puss

#1 - - Elin - Design&Makeup:

sv: haha ja de ser ju bara det de vill se.

#2 - - Alisa ♥ Amor Vincit Omnia - Live, Love & Laugh:

Saffranssemla, wow det har jag aldrig stött på!:D Låter got!:D

#3 - - Joysan:

Hihi...ja, allt löser sig alltid...så är det. Även fast det ibland tar lite tid och kan bli segdraget...Gud vad gott med semla! :-)...Kram

#4 - - smirna:

Sara, nu har du väckt ett begär hos mig för semlor brukar inte tycka om dem men den ser riktigt smarrig ut på bilden hehe. Dags och kila iväg och köpa en hehe. stor kram

#5 - - Malin:

Hej kolla gärna in min blogg!! HAHA - ja skojja =)Jag skulle säga att jag ska till Borlänge i helgen :D då måste ja ju äta på de där cafeet, jag & kärleken älskar ju semlor... :)kram på dig!

#6 - - Malin:

Det ska vi, garanterat :) Ligger det nära Kupolen?

#7 - - Malin:

Aha okej :) Vet inte ens var kupolen ligger men vet att vi ska dit iaf :)Ja, vet inte om vi tar med oss den men annars har ja via mobilen =) man kan säkert fråga sig fram annars, men så roligt, nu ska vi absolut dit :) Kul me tips om fik, dit just vi skulle också!! Bodde du i Borlänge?

Till top