Schweinebraten..

Travel - Österrike 2009 / Permalink / 4
Varit i Die Innerstadt :P älsk köpte sig en tirolerhatt, inte en äkta spetsig sak utan en annan. Han ser ut som Indiana Jones i den haha. Han ska ha den när han jagar säger han, knaspellen min.
Sen åt vi lite mat på en thairestaurang. Vet inte om jag tyckte de var så gott. Hade nog hellre velat ätit schweinebraten med knödeln en sista gång :) man kan inte få allt här i livet.

Känner mig så bitchig när folk fråga om saker att ladda ner och sånt till Photoshop, vad man ska söka på osv. Men herregud de är väl bara och söka på allt möjligt? Hur tror ni jag hittat och fått reda på hur man gör vissa saker. Jag har inte frågat, jag har letat, UTAN hjälp :P så hur har jag klarat det?

Nu har vi städat ur kylskåpet och familjen fick allt te som jag köpte med mig. Hon blev så glad så. Känns onödigt att släpa hem det när de finns i sverige :) druckit upp de sista Sheridans också. Gottis. Måste köpa med mig en flaska hem imorgon. De är ju lite billigare här så.

Nej nu ska jag spela Betapet resten av kvällen, gjorde klart en design också *klappa på axeln* har ju inte kommit in i rutinen än. Hoppas de blir bättre i sverige sen, då jäklar ska de spys ut designer, både köpdesigner och utlottningar och kaaaanske någon gratisdesign.

Puss pusss

Blev tyvärr bara dåliga bilder ikväll =/
#1 - - Molly:

Ja, visst var de söta :DJag vet inte vad jag inspireras av just nu.. men massa lila grejer (som jag inte tyckt om sen jag var typ 7 år) och blommigt som jag tidigare bara spytt på.Nånting konstigt händer med mig :P

#2 - - Kristina:

Åh mysigt att gå runt lite i affärer, du köpte aldrig de andra skorna alltså, de som du var sugen på? Man kan aldrig få för många skor ;) Och om de är förhöga kan man ha dem som bokstöd eller något. Hehe. När ska ni fara vidare då? Är det nu under veckan eller till helgen?Kram

#3 - - PinkNation:

Sv; Ja den har jag också kollat på svinlänge, haha. :) Kanske kommer den upp på ebay snart, hoppas :p

#4 - - Elin - Design&Makeup:

haha, ge dem denna länk så kanske de lär sig http://lmgtfy.com/?q=photoshop+brushes :)

Till top