Silence...

Travel - Österrike 2009 / Permalink / 6
Hej underbara läsare.
Chocken har väl lagt sig lite granna just nu, men samtidigt känns de knäppt. Jag får berätta om de här i bloggen men med risk för att spy ur mig en heeel del galla så låter jag bli. Det är därför jag skapade den lösenordsskyddade underbloggen. Där kan jag bara kräkas ur mig allt som jag håller inom mig och jag kan ha koll på vilka det är som läser den. Skönt att kunna ha lite makt helt enkelt.
Tänkte göra ett videoinlägg lite senare :) bara så ni vet.

Har stängt designbeställningarna också just för att jag inte vet hur allting kommer att bli nu framöver!

Det snöar ute. Tunga j*vla flingor :P

Innan vi flyttar härifrån måste jag iaf köpa ett par dojjor jag spanat på ett tag. Lite klack och nitar, sjukt snygga och rätt billiga. 300 pix. Skitkvalité antagligen, men vad gör det?!
Ville köpa en cardigan också, hade ju en supersöt men den kastade jag när vi flyttade ifrån Filipstad. Puckad man är ibland, usch!

Nog från mig, dags att göra frukost/lunch.. Pusss

Hahaha jag måste bara :P några borde börja träna på sin engelska. Den enda duktiga är han långhåriga killen.

Tror de är Idol Belgien eller nåt :P hahahaha.
#1 - - Joysan:

Hellu. Åh vad jag hoppas att allt löser sig till det bästa för er...Nu när ni äntligen fick med er lilla Zamme också...och fick en lya som var lite bättre än den förra...Jag skulle gärna läsa den lösenordsskyddade bloggen...men du kanske inte vill lämna lösen till "vem som helst"?...Hursom så skickar jag en stor kram idag också, hihi...Kramkram

#2 - - Malin:

Kan jag få ditt lösen till din lösenordsskyddade blogg?

Hoppas att allt ordnar sig, vad det nu gäller! Kram!

#3 - - Madelene Sandberg:

Sv: Det skall jag göra :) Detsamma till dig!

#4 - - Elin - Design&Makeup:

Det är säkert många länder som inte har engelska som andra språk så det är nog inte så kosntigt =)

#5 - - maria:

Men altså..hoppas att det löser sig för er vad det nu än är... kramkram!

#6 - - Nelia:

Tycker inte alls det lät så hemskt som du fick det att framstå. Dom var helt okej med tanken att dom flesta länder i europa även Bulgarien (som faktiskt denna klipp kommer ifrån om jag inte har helt fel) dubbar alla filmer och serier. Så nej jag tycker inte det var så farligt dålig uttal, svenskar tror sig uttala mycket bättre än va vi gör, vi kanske inte hör det men vi pratar med en tydlig svensk dialekt när vi talar på engelska vi med. :P

Till top