Skitbladet..

Media / Permalink / 6
Aftonbladet har gjort det igen.
En pojke har blivit påkörd av ett tåg i Täby och så står det: Passagerarna evakuerade och trafiken står stilla – alla i pojkens familj ännu inte underrättad.

Och så skriver ni om det i Aftonbladet?? Så jävla respektslöst så de finns inte! Kan man inte vänta då tills man är säker på att alla hans anhörig fått reda på det??
De kan inte visa ansikten på pedofiler och mördare men de kan visa bilder på högar med döda människor ifrån Haiti. Förvridna kroppar. DET kan man visa, men inte de som förtjänar att bli visade som man bör varna allmänheten för.

Säger det igen, tänker inte läsa på skitbladet mer, de gör mig bara förbannad för de är endast ute efter pengar, pengar och åter pengar!!! Expressen är precis likadan, vill vara aftonbladet.
Finns de ingen tidning på nätet som är någorlunda normal och mänsklig??
#1 - - Rebecca:

Jag läste precis om det jag med! Herregud vad dom är hänsynlösa, tänk om någon i familjen läser det sen får reda på att det är dennes son eller bror eller liknande. Grymt tycker jag! Hemskt fin blogg du har btw, duktig fotograf verkar du vara med!

#2 - - Sanna:

De är hemskt, de gjorde samma sak när en familj krocka vid brattfors i samma veva som sofia försvann. Stog på aftonbladet men killen som vänta hemma fick veta det mitt på natta...



Förstår aftonbladet när det kommer till Haiti..

Jag trodde inte att de var så allvarligt som de är där just nu. Man inser att de är en stor katastrof och att de behövs hjälp.. Men de kunde ha valt lite bättre bilder, mådde illa att se de döda behandlades respektlöst men de är väl tvugna men ändå.. usch usch!

#3 - - Molly:

Jag läser aldrig de där "kvällstidningarna", man blir bara förbannad. Kalle kollar typ varje dag och berättar saker som är helt sjuka...



Jag försöker att strunta i att kolla eller läsa nyheter, det är ändå bara kaos och död :S

#4 - - Elin:

sv: Helt korrekt :D

haha vet du vad jag upptäckte, de har ju också gammelrosa färg i sig, men inte själva huvudfärgen eller vad man ska säga. Den är tonad typ.. äsch man får se då den är klar :D

#5 - - Malin:

Jag brukar inte tänka på det men det har du faktiskt rätt i... det där med bilderna!

Jag kan inte förstå det där med roslagsbanan förresten, för jag har åkt den så många gånger! Fy vad hemskt. :(

#6 - - V I L J A:

Näe va hemskt! Respektlöst!

Till top