Trött på att vara trött..

Travel - Österrike 2009 / Permalink / 14
Vi går och lägger oss vid tio-tiden i princip varje dag. Vid elva-halvtolv har båda somnat. Vid elva, på morgonen, vaknar jag och har inte ens märkt att älsk har gått upp och även om jag då har sovit i princip 12 timmar så har jag svårt att gå upp. Ögonen vill inte öppna sig och känner mig helt slut i kroppen. Har försökt ställa klockan på nio men somnar om direkt med mobilen i handen.
Visst jag kanske inte gör så mycket om dagarna förutom och gå promenader med Zamme, men de är ju ändå mer än vad jag gjorde innan, under hösten, och då var jag inte alls lika trött som jag är nu. Jag drömmer i princip ingenting längre heller och drömmar var alltid något som spökade hos mig varje morgon så fort jag höll på att vakna.
Men nu, jag är så trött på att vara trött. Jag vill kunna gå och lägga mig med älsk och gå upp i normal tid, säg klockan åtta utan problem :( kanske ska prova att börja äta lite mer c-vitamin. Kiwi here I come..

Ni anar inte hur mycket jag skulle vilja kunna lösenordsskydda vissa inlägg också :(( vill skriva av mig om vissa personer, men jag vet att dom antagligen läser min blogg. Inga svenskar kan jag väl tillägga!

Dagens att göra: Dammsuga, designa :) hehe.

Solnedgång igår :)) fiiiint!
#1 - - JOAKIM.:

sv: självklart! och ja, förhoppningsvis tar fler åt sig av tipsen, dom är simpla - men väldigt nyttiga =)

#2 - - Sofia Werlin:

SV: Har svarat på ditt mail med :)Du får ha en jättebra dag idag :)

#3 - - San:

Du, jag känner exakt igen mig i det där. Vill också kunna gå upp med älsk på morgonen och äta frukost tillsamans, Men det går inte ibland. Sover asdåligt, mest drömmarna som spökar. Men nu har jag börjat sovit lite bättre på sistone sen jag börja träna och äta bättre. Sen kan jag verkligen rekommendera D-vitamin. Det är en vitamin som vi får brist på under vinterhalvåret, som man får mycket av från solen under sommarhalvåret. Forskarna tror att det ligger nåt i att influensatider är på höst o vinter , att det kan vara ett samband med brist på D-vitamin. Det och rosenrot har jag kört på ett bra tag nu och det börjar bli mycket bättre! :)

#4 - - W e b - L i n n . n o:

Uff vet åssen det føles å være trøtt hele tiden. Jeg sover leeenge. Legger meg 12 og våkner 12 og er like trøtt. Det har vist noe med at jeg tenker for mye. Så kanskje du har mye tid til å tenkte for tiden så kan det hende du blir trøtt av det?sv: Ja det går rykter her ute at jeg er gravid og er langt på vei. Jeg skrev pillenarkoman for at de kunne ha mer å snakke om. Er så lei å være et tema her ute.

Jeg er jo den som legger ut nakenbilder av faren min på nett og jeg er jo den som ikke klarer noen ting og aldri kommer til å bli noe. Fordi jeg rett og slett er bare umulig. Til og med faren min har vært med på å slenge ut sånne falske rykter om meg her ute. Så velkommen til Hvaler. ;)

#5 - - Molly:

Jag kände också så där när jag inte hade någonting att göra. Man blir förslappad på något sätt även att man inte tycker det själv. Även att jag sov lika mycket som du var jag svintrött och orkade i princip ingenting.Nu är jag trött för att jag gör så mycket istället, men det är ett skönare trött :P

#6 - - Anna:

Trist att man inte kan lösenordsskydda bara vissa inlägg, det skulle ju underlätta en hel del när man bara vill skriva av sig. Kram

#7 - - supermom:

Ja det är synd att man inte kan lösenordsskydda vissa inlägg bara... så som man kan på wordpress!Ibland skulle det behövas!

#8 - - Sandra:

Sv. Haha tack, din sida är ju superfin. Du är grym på att få allting att passa, och photoshop ska vi inte prata om.Åh fy, jag har nog aldrig fått nånting ur led, det måste vara lite äckligt också att se och känna. Du ska inte börja gyma lite lätt då? Eller köpa gymnastikverktyg för knäna att ha hemma och träna på? Min syster har ju problem med knät och jag tror att hon gick hos en gymnast ett tag, sen vanligt gym. Det är nog i alla fall bäst att försöka nu så det inte blir försent menar jag =) Hoppas det blir bättre. Kram

#9 - - Petra ♥:

Haha. och jag som var stolt över min utsikt. Futtig jämfört med det där! :P

#10 - - Kristina:

Hej, såg att du kanske vill ha ett litet tips? Jag har hjälpt några med att skapa lösenord på vissa inlägg. Om du är intresserad? Men du kanske vet hur man gör det? Iallafall: Du skapar en underblogg (precis som dem du gör dina designer i) Och lägger in samma koder som du har i den här layouten/designen. Sedan väljer du att den ska vara lösenordsskyddad och du kan ha samma länkar som du har nu.. När du sedan vill använda de lösenordsskyddade så kan du göra en bild där de står "privat" eller liknande och lägger in de i denna blogg.. och länkar bilden till din privata blogg.. Hoppas du förstår vad jag menar =) // Kristina

#11 - - Nicole:

Tänkte precis skriva de till dig, att det kanske är vitaminer som du behöver, vilka vet jag inte höhö :p Hoppas du blir bättre!Om lösenordsskyddade inlägg...du kan ju göra en extra blogg där du bara skriver sånt, och som är lösenordsskyddad. Sen skriver du bara ett inlägg typ "Lösenordsskuydddat, klicka här", så länkar du till den bloggen, eller det inlägget :):):):

#12 - - Catrin:

men går det inte att lösenordsskydda vissa inlägg?

#13 - - Elin - Design&Makeup:

Att inte drömma är ju bra, minns man sina drömmar så är det ett tecken på att man sover dåligt och får man mardrömmar så är det ännu värre. Dock tror jag du sover för länge om du är trött då du vaknar. Jag är precis likadan, jag orkar inte vakna men tvingar mig själv upp för att se ett program som börjar tio i tolv varje vardag haha.

#14 - - Cherie Mårtensson - En blogg om mitt liv:

Vet hur du känner, jag sover dock inte lika länge som du då jag hela hösten gick upp kl 4 för att ¨åka till skolan och var inte hemma förrän vid 20 på kvällen. Dock när jag började lägga om min kost helt och hållet hade jag inga problem med "lite" sömn och det var så skönt :) Finns något bra jag dricker nu som är vitaminer i princip som de till och med tipsade om när svininfluensan kom då denna dricka skulle hålla svininfluensan borta :)Kram

Till top