Videoinlägg.. Sista helgen i Österrike..

Travel - Österrike 2009 / Permalink / 15
Känns knäppt =// är lite nere faktiskt haha de kanske hörs. Och det är klart nu, jag kommer bo hos föräldrarna i 2 månader, kul.. Skönt och vara hemma och så, men ändå..

 

Har hittat en liten promenadväg och då får man se den här utsikten varje gång :)

#1 - - K a j s a j i . c o m:

Nej, vad tråkigt att det blev så. Och precis när ni varit hem och allt och med så kort varsel. Bara keep on going, det ordnar sej alltid till slut :)

#2 - - V I L J A:

Usch, va jobbigt att inte riktigt veta vad ni ska ta vägen, eller vad som kommer att hända. Men jag hoppas verkligen att det löser sig! Kram!

#3 - - Alisa ♥ Amor Vincit Omnia - Rösta på din favorit Foto & Design blogg:

Usch da gumman!:( Ska titta på videoinlägget på väg hem från jobbet. Ni klarar detta sötnos!

#4 - - Petra:

Hur kommer det sig att du ska flytta ifrån Österrike? Jag har inte följt din blogg speciellt länge, så jag har än så länge inte hunnit få en röd tråd i dina inlägg.Sv: Ja, man måste vara snabb och ta kort när det gäller djur. :) Man kan får väldigt fina och också väldigt oväntade kort och det är det som gör det så roligt att fotografera djur. De är spontana och gör som de vill. :)

#5 - - Emma:

Åh, lider med dig och förstår att det känns konstigt, knäppt och sorligt - herregud, men ett sådant kort varsel, klart det är många känslor som bubblar upp. jag hoppas det går bra med allt för er, det säger förhoppningsvis bara "tjoff" så har dessa 2 månader gått.. :) massa kramar till dig gums!!!

#6 - - Sis:

Kommer du hit så får du komma till mig och ha pizza/filmkväll :)

#7 - - Sofie:

Stackare. skulle blivit sjukt irriterad om någon kommit till mig och sagt så. Tycker det är respektlöst att komma med så kort varsel. Jag gnäller på min killes hockey lag för att dom kommer med kort varsel om vilka tider deras matcher är. Och då handlar de om en dag, inte 2 månader..hehe :) Hoppas allt löser sig iallfall!Om du kommer bo i borlänge så kanske vi kan ta någon fika någon dag?:)Trevlig helg. Kram Sofie

#8 - - Blue Velvet:

Ops... Jag är 31 år och har aldrig tagit något cellprov. Men nu ska jag iväg och göra ett annat prov och då kunde jag även få göra cellprovet... Så du är inte ensam och va sen ute =)

#9 - - Frida:

Tack så mycket för hjälpen :) Dock kan jag inte testa om det fungerar eftersom att jag inte är hemma nu den här helgen, men när jag kommer hem ska jag allt se om jag kan få någon fason på reklamen ;DSå himla tråkigt att ni alltid ska måsta ha det så tjorvigt ;(

#10 - - Kristina:

Åh vad segt! Förstår inte att de inte tänkte på det där lite tidigare? Så att ni varit lite förberedda att det kunde hända. Även om de kanske inte skulle bli så så kan man väll ha lite framförhållning.De vet ju att ni precis kom tillbaka från swe, de borde vara lite smarta. men men..Men som tur är så går två månader ganska snabbt, precis som tiden gick snabbt när ni först kom ner till Ö.Kramar Det kommer ordna sig!

#11 - - TESCHO - Webbdesign och mycket mer:

Oj då, det gick snabbt. Jag får kika på videoinlägget när jag inte sitter på jobbet..Även fast detta inte kommer hjälpa så skriver jag det ändå: 2 månader kommer nog gå fort. Tänk hur lycklig du kommer vara när det har passerat sänder positiva tankar

#12 - - marie:

hej

oj förstår att det känns jobbigt men jag vet att du fixar det och så, hoppas du får jobb i sverige oxå jag håller tummarna =)

#13 - - Jennie:

Sån underbar utsikt =)

#14 - - Tommy:

vad tråkigt.

Hur kommer det sig?

Är det bara du eller ska Henke på annat jobb?

#15 - - TESCHO - Webbdesign och mycket mer:

Har precis kikat igenom videoinlägget och ska läsa lite vidare här och uppdatera mig själv. Jag hoppas det är lite bättre nu :)

Till top