Zamme har ont i magen :(

Pälsklingarna / Permalink / 10
Så om någon söt hundägare där ute har något tips på att få bort onda hundmagar kan ni väl skicka en kommentar. Hans mage knorrar högt och tydligt och han vill inte äta något :( de brukar gå över av sig självt många gånger men inte idag.
Tycker så synd om honom och när de gör extra ont kryper han upp i knät på mig. Avskyr att se mina älsklingar må dåligt.
Han har ju varit lite matkinkig sen vi kom ner och de är ju inte så himla konstigt. Det är som att när han inte äter så får han ont i magen. Men han bajsade precis som han skulle imorse.



- 11.36 Update -
Fick en hel del bra tips :) tack allihopa. Överkokt ris och någon buljong blir det idag för lillkillen iaf. Tack sötisar ♥
#1 - - S:

Testa att inte ge honom någon hundmat utan koka ris och blanda i lite kycklingbuljong eller köttbuljong så det smakar och luktar gott, sen låter du honom äta det 1-2 dagar för att sedan successivt blanda i hans vanliga hundmat så han sakta går över till den igen.

Brukar hjälpa :)

#2 - - Sis:

Skulle nog säga att du ska ge han lite tid, Han kanske är lite förstoppad efter resan + att det är mycket nytt. Du kan ju försöka hälla smält smör över hundmaten?

#3 - - supermom:

Stackars Zamme... är det omställningen efter resan och allt det nya som spökar, månntro?



Hoppas att han mår bättre snart!

#4 - - Alisa ♥ Amor Vincit Omnia - Nominera favorit Foto & Design blogg:

Överkokt ris med torsk, fungerar kanon och INGET annat, ingen torrfode alls. Bara det och svällt honom 1 dag efter att han fått äta ris och torsk!

#5 - - Cherie Mårtensson - En blogg om mitt liv:

Hej!

Koka ris samt fisk eller korv om du har det (för att de ska tycka det är godare) Så brukar det hjälpa till att få ordning på magen då kokt mat är bra.



Är han känslig med maten i vandliga fall eller han äter som han ska?

#6 - - TESCHO - Webbdesign och mycket mer:

A-fil (eller något liknande som ni har) är kanon för magen också. Det stimulerar magfloran :)

#7 - - Blue Velvet:

Morotspurè är bra mot förstoppning.

#8 - - Melany - City glam & shabby chic:

Men åh stackaren! :( Tycker det är så hemskt när de små liven har ont eller mår dåligt, de kan inte berätta exakt vad som är fel. Hoppas det funkar med de tips du fått <3

#9 - - : : T S U K I I : ::

nä stackarn! jag kan ingenting om hundar så :( men tipsen du har fått hjälper och att det löser sig snart!



sv: nä jag vet faktiskt inte, beroende på hur mkt tid jag har att prioritera :D men förmodligen blir det nog i helg eller så :P hihi

#10 - - eve:

Rå äggula är bra för magen

Till top