Betala till någon annan..

Vardag / Permalink / 7
Köpte Mia Skäringers bok idag :) ska bli riktigt skoj att läsa. Behöver koppla av på bussen till och från jobbet och hon är ju så jäkla härlig i Solsidan så den boken var given hehe. Ny bokhylla behövde vi också ja haha.

Om ca 1 år så är vi ju på ett nytt ställe, i en ny lägenhet. Vi hyr ju denna endast i andra hand just nu. Klart tankarna vandrar iväg till det nya stället även om det är ett tag kvar innan vi ska flytta igen. Hur kommer det se ut? Vart kommer det vara? En sak är säker, vi vill inte hyra mer. Allt vi gör, allt vi betalar går rakt ner i fickan på någon annan. Det känns värdelöst när vi faktiskt kan betala till oss själva. Och hur kul är det att fixa och tapetsera i en hyrd lägenhet som vi inte ens äger själva?? Bortkastat i princip. Jag kan babbla på en hel del om detta :) boendetankar, underbart haha.

Nu ska jag gå och sova. En ny dag imorgon, jobbdag. Puss puss på er ♥


Röda vinbär känns höstigt på något vis. Sommaren får verkligen inte vara över än, hoppas på en till värmebölja innan hösten sätter sina klor i oss!
#1 - - Tommy:

Sv: Okej , var det 50 mm 1,8 du fotade med?



Ännu mer härliga bilder :)

#2 - - Mirka:

Jag känner likadant om att hyra, det blir aldrig värt att göra nån renovering när man vet att man kanske flyttar och vill äga sitt eget. Så känns det ofta istället som att man bor i ett halvfärdigt hem i hyres.



Hoppas du har en bra lördag!



#3 - - Matilda Bakar | Fotograferar:

Ja, trist det där medatt aldrig riktigt känna att det är ens eget - utan vara på språng hela tiden. Hoppas för er skull att ni hittar något som blir ert snart!

Jättefina bilder du hari bloggen :0)

/Kram

#4 - - Kristina:

Åh jag känner exakt likadant, vi har bott i den här lägenheten i 3 år (J har nog bott här i 6-7 år) och vi har fixat och donat. men de är inte för oss själva och vi får inte direkt tillbaka pengarna sedan som man skulle göra om det var ens hus.. bläh!



Gud nya kameran verkar vara underbar :D

#5 - - Tommy:

Sv: Ja jag hade ju ett Nikon 50mm 1,8D tidigare , men smart ass som jag var tappade jag det och det sprack , kostade mer att laga än att köpa nytt! Köpte aldrig något nytt, men nu när jag vill så är det slut på netonnet, ska kolla på medimarkt och resterande butiker om dom har det inne :) Är sugen på 35 mm 1,8 med :)

#6 - - Adara - teckningar, foton, drömmar:

Åh vad fina bilder! Blev sugen på vinbär, haha. <3

#7 - - Darksess:

Vilka fina bilder! :)

Till top