Bitterhet..

Vardag / Permalink / 4
Gissa om jag hade skrivit ett riiiiktigt hatinlägg :P men de kändes inte så himla hett att posta.

Funderar på det här med ny kamera. Har ju kikat på en Canon Eos 7D ett tag nu, men tänker slå den ur hågen faktiskt och eventuellt köra på en Eos 550D istället. Halva priset mot 7D och 7D är ju verkligen en kamera man köper om man eventuellt satsar på en karriär inom foto, vilket jag verkligen inte gör. Jag är dessutom en Canonälskare och vill inte ha något annat märke.
Vet inte ens varför jag skriver om det här, men men.

Färgade ju håret på kvällen, dock blev det tyvärr rätt mörkt, men de kanske går ur håret lite efter några tvättar förhoppningsvis. Nästa gång blir de till att fixa barret hos frissan. Och då kan jag ju verkligen göra det utan att få så dåligt samvete :)

Men nu ska jag sova, blev sent ikväll, inte bra. Imorgon blir det dött här på bloggen och säkerligen mycket av nästa vecka också. Känns ändå inte kul att sitta här när det är sommar och när de blivit så mycket jobb. Men de verkar som om stora delar av bloggvärlden är en sommar-svacka just nu.

Puss på er trogna läsare, ni är underbara.
#1 - - Carro:

Tänkte höra hur man får datum och tid när man postar sina inlägg att visas uppe och inte under inlägget och du vill skriva en kort förklaring eller om du kan tipsa en sida som har bra förklaring på det. Skulle vara super gulligt av dig. Snart beställer jag nog en desiign eftersom man själv inte har tålamodet :P

#2 - - Blue Velvet:

Satsa på en tvåsiffrig Canon!

#3 - - Junitjej:

Jag har en Canon EOS 550D. Jag köpte den på japanphoto. Jag är supernöjd med den!!

#4 - - Ulf Michal:

med två siffrig menar hon: EOS 50D, 40 D, 30D (semiproffesionell)

50D är den senaste. Enkelt förklarat är att De Canon med en siffra tex EOS 1D, 5D, 7D, etc är proffskameror, med två siffror: semi Med tre siffror typ 550D är amatör.

Till top