Datumrutan..

Frågor & Svar / Permalink / 7
Carro om Bitterhet..:
Tänkte höra hur man får datum och tid när man postar sina inlägg att visas uppe och inte under inlägget och du vill skriva en kort förklaring eller om du kan tipsa en sida som har bra förklaring på det. Skulle vara super gulligt av dig. Snart beställer jag nog en desiign eftersom man själv inte har tålamodet :P

Svar:
Får väldigt många frågor om detta nu och ni får helt enkelt klicka er in till Tescho och kika under hennes Web design - Guider, Gratis bloggmallar mm.
Skulle jag försöka förklara skulle de bli dels ett lååångt inlägg, går inte att förklara det kort och dessutom skulle det dimpa in 300 det-funkar-inte-hjälp-mig-kommentarer och sånt pallar jag inte :P är man inte så insatt i design och inte har hållt på ett tag ska man inte ge sig på att försöka fixa en datumruta.
#1 - - andrea:

gud så fin blogg! :D

#2 - - Kristina:

ja tescho har en bra förklaring :D Men sedan hänger det ju på att själv göra en bakgrund/bild som passar :)



Men gud vad typiskt det är när det blir fint när man kommer hem igen, haha. När man har hållit hoppet uppe och sedan gett upp =P



Gillar du arbetsplatsen? Gillade de din sminkning? =) Kul att du får jobba så mkt :D

#3 - - Liiz:

DIn blogg är så snygg! :)

#4 - - Molly - MOLKAN.SE:

Tror designadinblogg.se har något sådant inlägg också, för det var därifrån jag lärde mig det.

#5 - - Yazmina:

Sv: Okej.. är det den kameran du fotat dina bilder som du har i bloggen nu med? :) Ser jättefina ut ju!



#6 - - Yazmina:

Sv: Okej, ja men isåfall så ska jag köpa den av en kompis, fick den för ett väldigt bra pris, och den är ändå i bra skick, har själv fotat med den några gånger så.. :)

#7 - - ▲ p i n k n a t i o n . s e:

Sv; Tack Sara ^^

Till top