Going to Alingsås..

Vardag / Permalink / 4
Godmorgon sötnosar :)
Sitter och sörplar i mig lite latte innan jag ska vandra nedför "berget" och knalla till pendeln(första gången i livet jag åker pendeltåg, själv dessutom) och åka till Alingsås. Vilka äventyr de har varit nu i två dagar, känner verkligen att det är sånt här jag behöver även om jag har sjukligt ont i benen idag haha. Tar även med mig kameran dit, så ser ni någon i vit klänning och kort jeansjacka och höga gladiatorpjux fotandes så är det jag som är i krokarna hehe.
Sen måste jag hem och städa för helgen här hemma, shit hur de ser ut. Hundhår ööööööverallt. Förhoppningsvis är älsk hemma också så jag kan få lite hjälp :)
Jag kommer svara på alla kommentarer som ramlat in under natten så snart jag kan :) de har kommit fram, så var inte oroliga.

Men nu tänkte jag knalla ner till Allum en sväng och köpa med mig lite förnödenheter i form av vatten och nån frukt och sen sitta i solen en stund vid stationen. Puss puss på er

På det här, föredetta, fältet brukade jag ta kvällsbilderna :P no more kvällsbilder därifrån med andra ord.

#1 - - Camilla - Foto & Design:

SV: Haha, cocos gillar jag inte.. varken i polly eller annars heller.. :D



Så lite så.. säger bara sanning :) och tack för låten!! Den var bra!!

#2 - - Evelina:

Hej hej! Jag har en fråga angående design. Hur har du gjort för att få datum och tid i en ruta till vänster om rubriken? =) Hoppas du känner för att svara =)

Kramar

#3 - - Clara:

Ny design ser jag, riktigt snyggt! Sommrigt och fräscht! ÄLskar de röda Vallmona i headern, sticker ut så fint mot resten. Mvg :)<3

#4 - - Sandra:

Sv: uttjatat ämne? Kanske om kamphundar men inte om att danmark förbjuder 13 hundraser eftersom det är alldeles nytt.

Till top