Heldag på jobbet :)

Vardag / Permalink / 9
Eftersom favorit-font-inlägget nästintill blev kopierat rakt av så blir det inga fler sånna inlägg tyvärr. Men om ni frågar något, naturligtvis kommer jag att svara :) men inga fler inlägg helt enkelt.

Men nu lär jag skynda mig, de ringde från jobbet för en sek sen och ville att jag skulle jobba i princip heldag idag :P måste skynda miiiig och hundarna har inte heller varit ute haha. Crap. Bye bye..

#1 - - Carina:

Grattis till jobbet! Hoppas du trivs bra.

Hur går det med vovvarna när du jobbar?

#2 - - Jessica:

Vad dåligt att kopiera någon bara sådär!! :( Så himla tråkigt.

Hoppas det går bra på jobbet idag! :) kram

#3 - - Angelique:

Vem är det som kopierar dig? :S

#4 - - Anna:

Trist att man inte ska få ha någonting ifred :/ Måste bara säga att det var roligt att få veta dina favoriter, då jag märkte att nästan alla dessa fonter fanns i min dator också ;)

#5 - - Evelina:

Va tråkigt när folk kopierar andras inlägg. Kan de inte komma på ngt att skriva eller? :P

#6 - - jenniifer - fotografi:

hej sara! skulle behöva din hjälp med en liten sak.. jag har en transparent header och en fast bakgrundsbild i min blogg (ny design).. jag har denna kod på bakgrunden:

body {

margin: 0px;

padding:0px;

background: transparent url(http://jenniifer.webblogg.se/testiis/images/2010/bkgr9265_97248084.png) fixed;

}



men på vissa datorer (inte på min) så är bakgrunden dubbel, alltså en till under den övre. har försökt göra så att bakgrundstfärgen är den som tonas längst ned men de går inte då blir allt vitt, har också försökt med no-repeat bottom; men de blir vitt då med. vet du hur jag kan göra?



tacksam för svar , kram

#7 - - em:

Vilken sida laddar du oftast hem mönster, stilar, penslar osv ifrån :) ? Är det inte jobbigt att redigera nästan varje bild du lägger upp :D ?

#8 - - Jennie [ Foto & Min Sjukdom ]:

Hon är ju helt otrolig! Hur orkar man sno andras hela tiden?? Fan va sånt är trist! Hittar jag någon av mina bilder på någons blogg så polisanmäler jag direkt! hårda bud här även om polisen inte gör något åt det!

#9 - - Amanda:

Åh, vilken UNDERBAR BILD! Tänker på Lejonkungen? Haha. Ruskigt fin var den iallafall :)

Till top