Hitting the beach tomorrow..

Vardag / Permalink / 9
Imorgon, äntligen, ska jag få ligga och sola på den förbaskade stranden :) ska bli gööööött mos. Och innan ska vi förbi ICA och köpa brassestolar och kika på nya badshorts åt älsk. Fråga mig inte varför han är ute i sista minuten, de får han lida för nu hahaha. Ska även byta en spets "bh" från Lindex som var aaalldeles för liten. Blir en snabb vända på Allum, uppe i god tid med andra ord :)

Låg och solade så gott på balkongen idag och kom på att om jag ligger på mage med benen mot dörren kommer de lite sol på de bleka vaderna. Sagt och gjort och natuuurligtvis ska John Blund komma på besök när man solar ryggen och denna gången i form av att jag "ramlade" :P ni vet preciis när man är påväg att somna så känns de som att man ramlar och där ligger jag i direkt fallställning i form av hoppa-fallskärm-pose på mage och benen flyger all världens väg och dörren slår i väggen och lilla Sara blir livrädd. Haha roligt var det när jag tänker tillbaka på det men inte just för stunden. Att man kan bli så rädd hahahhaha.

Men nu ska jag krypa till kojs och så är det en ny dag imorgon :) förhoppningsvis varm och skön med maaaassa sol och bad med snutten min. Puss pusss

Ser ju nästan ut som att vi ska till stranden imorgon :D

#1 - - Jessica:

hahaha kan inte låta bli att skratta när jag läser om din "fall-olycka". :) Det måste ha sett väldigt roligt ut även om det faktiskt är skitläskigt när det händer!

Härligt att det blir lite strandslapp för er imorgon. :)

Den där B&J-glassen har jag aldrig sett, är den ny?! Måste ju smaka! :)



sv: har du kanske adressen till yves i huvudet? ;) 49kr kan man faktiskt unna sig! :)

#2 - - Sandra:

Vad är beach balsam? :)

#3 - - Sara:

Oh, det där är min favoritglass också! Så glad att den finns i halvlitersbunken igen :D



Ha en härlig dag på stranden, det ska jag också ha :)

#4 - - Kristina:

Åh vad mysigt, skönt att kunna svalka av sig och inte bara sitta på balkongen ;)



Whisky kommer väll stortrivas om han får följa till stranden ;)



Hoppas ni får en underbar dag på stranden idag! :D

#5 - - Caroline:

Hörde någonting om att min sambo kunde tänka sig at följa med till stranden idag....haha...kul! ;) Att de ställer upp så snällt ;)

#6 - - Sofia Werlin - mitt liv med LCHF:

Hawaiian Tropic är superbra :D:D

#7 - - Linnéa:

Jag låter alltid som en jäkla kärring men du måste ha solfaktor på dig. Solen är så stark och det är hur farligt som helst att sola med olja (såg den på bilden) Jag gjorde det när jag var yngre och fick hudcancer. Dessutom får man en färg som sitter längre när man solar med solfaktor - när det går sakta. Förlåt om jag låter som jag bestämmer över dig men jag vill verkligen inte att du som verkar så go skall behöva höra "det är hudcancer" i telefonen från läkaren. Ta hand om dig

#8 - - Jessica:

Jag ska verkligen spana efter den nästa gång jag är i en butik som säljer B&J!! :)



Tack för adressen, var snabbt inne och klickade hem lite smått och gott! ;)

#9 - - Familjen Korb ♡ Tvåbarnsmamma:

Fin blogg, älskar valmobilden.

Till top