I hemmets trygga vrå

Vardag / Permalink / 8
Kan meddelas att det är en trött men upprymd Sara som sitter här just nu. Efter det här inlägget blir det soffläge och slappkväll här hemma.
Åkte iaf över till Alingsås idag och hade gruppintervju. Var en av de roligaste intervjuer jag haft måste jag nog säga. Skulle de visa sig att jag inte får jobbet kommer jag bli väldigt ledsen. Men nog om det, mer känner jag inte för att berätta just nu för det är inte intressant förutom för mig själv och de tror, hoppas, jag ni också förstår.
Intressant att åka pendel för första gången i livet också haha, tyckte de var riktigt skönt. Ett bra sätt att varva ner efter ett arbete om inte annat :)
Sen kom älsk och hämtade mig och vi köpte lite käk och sedan har lägenheten blivit dammsugen nu på kvällen och imorgon blir det ett varv till och våttorkning på det. Onödigt vetande.
Blev lite shopping på Lindex också i form av ett gult nagellack, det ni haha får ta och visa det sen :) rätt läckert. De syns ju vart man är iaf.

Men nu blir det nedkryp i soffan med älsklingen. Puss puss på er

#1 - - Kristina:

Haha älskar när man har avslappnade intervjuer :D då är det roligt och de ser hur man är som person lite.. men ja.. nervöst brukar de vara men som sagt, om de blir avslappnad stämning så får de mer se ens personlighet :D

Håller mina tummar att det blir jobb för din del , hehe.



Känns som om jag har missat något bra? Jag har aldrig åkt pendeltåg (vad jag kan minnas) utan bara buss när jag hälsade på i gbg.



vilken mysig liten bäck med bro o allt.. idyllisk sommarbild :D

#2 - - Sandra:

Vet inte om du har förstått det men min text handlar inte om kamphundar utan om att 13 hundraser blir f.o.m idag förbjudna att avla, köpa och sälja osv...

#3 - - Junitjej:

Hoppas verkligen att du får jobbet!!

De är dumma ifall de inte anställer dig.

#4 - - Cherie Mårtensson - En blogg om mitt liv:

Underbara bilder som vandligt :)

#5 - - Carina:

Visst är det väl helt underbart i Alingsås. Bor själv en bit bort och åker hellre till Alingsås än till Göteborg om man skall handla.



Lycka till med dina jobbintervjuer :)

#6 - - Jessica:

Spännande, håller tummar och tår för att det ska gå bra och att du får även detta jobb. :)

Vet du ungefär hur mkt du kommer vara på Zara? Ams är ju som dom är, mina handläggare/handledare (vilket är det nu igen?!) bryr sig aldrig värst mkt, jag har ju lite jobb så då prioriterar dom andra.

#7 - - Jennie [ Foto & Min Sjukdom ]:

Får hoppas dom löser allt när jag är därnere. Jag har fullt förtroende för dom i Lund för jag vet att dom är duktiga. Jag frågade lite varför dom skulle göra om alla tester men dom vill göra alla tester själva med deras läkare och det är ju bra att dom är så nogranna. även om det är segt att göra om alla testerna som man gjort 2-3 gånger här redan. Jag tror tusan att du kommer få detta jobbet med. Jag tror att du kommer ha sån flyt nu!!! =)

#8 - - TESCHO - Web design, Photography & Doggies:

Jag håller tummen :)

Till top