Nevnarien..

Candis / Permalink / 10
Sötaste Elin 'Nevnarien' skrev precis ett inlägg om Kreativitet & Vilja. Hon kunde inte ha mer rätt och kunde verkligen inte ha slagit skallen bättre på spiken. Såsom hon beskriver det, så ÄR det. Och sen finns de dom som surfar på andra kreativa människors vågor och ideér tyvärr och det är sånna som inte ska hålla på med sånt om de inte kan skapa själva utan att kopiera andras verk! Syftar mest då på design som ni kanske förstår.

Min historia börjar ungefär när datorer började bli populära. När min pappa lärde mig hur man gjorde hemsidor i Front Page och lade upp dem på Geocities(Yahoo) bland annat. Jag hade ett X antal hemsidor på den tiden. Alla borttagna nu tyvärr. I gymnasiet lärde jag mig ännumer om HTML-kodning och hur man kodade upp en hemsida för hand. Lunarstorm var en plats där jag lade upp olika designer till just Lunarstorm också!

Foto-intresset har alltid runnit i mina ådror eftersom jag har en väldigt kreativ far som fotar och även han designar hemsidor och när han var ung var han dessutom otroligt duktig på att teckna. Teckningsintresset ärvde jag nog inte lika mycket som fotandet haha.
Att jag sedan mer och mer blev intresserad av foto började komma i ungefär samma veva som Lunarstorm var poppis och även när bloggvärlden började ta över. Första systemkameran köpte vi för 2 år sedan och den hänger ju med än idag som ni vet.

För att bli duktig, måste du orka att misslyckas gång på gång. Har man det i sig kan man bli hur duktig som helst!! Och så är det väl egentligen med allt??

Har gjort nya Twitter och FB ikoner i menyn, får se hur länge de tar innan de ligger på copycatsens sidor. För de otränade ögat kanske de inte syns. Men på bilderna står de faktiskt Candis ;)

Fått mitt första blogginlägg kopierat också :P i princip rakt av. Den om fonterna.. Helt jävla otroligt!! Har du inga egna favoritfonter utan måste använda dig av mina favoriter?? Som jag dessutom aldrig sett dig använda på din egen sida???
#1 - - Ina / Lov-e-ly.com:

Så är det indeed med allt! Man måste orka traggla sig igenom det för att i slutändan lyckas :)

#2 - - Molly - MOLKAN.SE:

Helt wätt!

#3 - - Anonym:

Du är så duktig med allt Sara, folk är avundsjuka på att du är så duktig.. Fortsätt med fler videobloggar det är roligt. Men förstår om du inte hinner med jobb och allt :) ha en bra kväll. kram

#4 - - Angelique:

Fy vad tråkigt att folk kopierar rakt av :/ Jag hoppas jag slipper se mina bilder på andras bloggar, kan inte vara kul.

#5 - - Camilla - Webdesign & Foto:

Men att människan och människor överhuvudtaget orkar hålla på.. Har sett kopian av ditt inlägg om fontsen..

#6 - - Melany - City glam & shabby chic:

Men herregud, någon måtta får det väl ändå vara? :( Alltså, det måste vara någon sjuklig störning, jösses...

#7 - - Suzy puzy:

Jag tycker du ska hänga ut dom som snor dina designer!

#8 - - Elin [ n e v n a r i e n ]:

Mm jag har blivit måttligt förbannat ett par gånger när jag kommit på någon med att sno grejer från mig. Det värsta är ju att det finns dem som inte ger sig heller... men man får försöka tänka att det är synd om dem och att de inte kommer komma någon vart ändå. :) riktigt snygg design och tack för inlägget om mig :)

#9 - - Tsukii:

dina nya ikoner är supesöta och de där jävla copycatsen alltså..! Elin skrev ett riktigt bra inlägg, tack för att du visade oss inlägget hihi

#10 - - Y A S M I N E:

ush jag vet hur det är att bli kopierad och så får alla andra som kopierat ens ide all cred :(

Till top