Time to say goodnight..

Vardag / Permalink / 4

Precis kikat klart på Mordet på Jesse James av ynkryggen Robert Ford. Den var faktiskt riktigt bra. Innan man fattade vad allt handlade om så var den rätt långtråkig. Men är glad att jag stannade i soffan :)

Idag har det varit lugnt. Inget speciellt har hänt. Varit dåligt väder större delen av dagen. Somnade på sängen på kvällen och vaknade upp av något som lät som ett pistolskott, trevligt :P

Hade ju tänkt göra designer idag men eftersom mailkommunikationen står still idag står även designer still. Inte skoj att göra en hel design och sedan få höra att allt är fel och allt ska göras om :P men men, kommer fler dagar. Imorgon blir det nämligen dött här i bloggen eftersom vi ska till stranden om det är fint väder. Snälla snälla låt det bli fint väder imorgon. I need it..

 

Men nu är det sängen som gäller för mig. Längtar :)) puss puss på er


#1 - - Molly - MOLKAN.SE:

http://yr.no står det att det ska vara 19-22 grader med växlande molnighet hos er imorgon, men jag hoppas att det ändrar sig så ni får åka ut och njuta av solen!

#2 - - victoria:

hej du ! :)

tänkte bara höra av mig och säga att du kan ju kolla min bloggdesign nu , och se vad du tycker och om jag fortfarande härmar dig !

Ha det bra ! :D

#3 - - MK*:

Fina ögon!

#4 - - JOAKIM FORSBERG:

Jag måste få fråga.. hur gör du, för att få en vit liten ram runt bloggen och skugga på det? Har du bara lagt till en vit stroke och skugga på det i PS?

Till top