Ute öser regnet ned..

Vardag / Permalink / 4
Usch vad trött jag är på mitt hår, det här med att gå till ljusbrun var inte så jäkla lätt och håret är en enda mess just nu. Det är nästan så jag funderar på att go back to dark dark head. Speciellt efter att ha sett bilderna på Molly :) vackra människa.

Regnet är över oss här i Göteborg. Typiskt när man är ledig, men samtidigt är det skönt att bara vara hemma och inte göra någonting. Vi tänkte åka och köpa lite Cherrycokes dock :) och sen tvättar jag lite jobbarkläder också. Ja vi går faktiskt runt i svarta kostymbyxor, svart t-shirt och ibland kavaj. Härligt att inte behöva slita på sina egna kläder faktiskt om ni frågar mig :)
Ska göra klart lite designs idag också, passa på när det är så kasst väder och imorgon skulle det ju vara fint väder så då vill jag inte sitta inne.

Älsk sitter och lyssnar på något program med Mariah Carey. Jag är ledsen, men jag tål henne inte :P vet inte varför men jag gillar henne helt enkelt inte.

Jag är lycklig idag :D ni anar inte hihihi. Så lycklig att det kommer upp en sminkning under dagen sen. Det ni. Men nu ska vi pallra oss till ICA och de ska bli skoj att se folks reaktioner på sminkningen. Puss puss på er.

Ser ut att spricka upp ute :) härligt!!!
#1 - - Angelique:

Här har det regnat bra länge nu.. ska tydligen komma åska också.

#2 - - Jennie [ Foto & Min Sjukdom ]:

Här är jag inte på din sida. Dvs när det gäller Mariah Carey. Hon är utan tvekan en av världens bästa sångerskor. Hon är en av mina favoriter. Fan vad grym hon är rent ut sagt. Någon jag tycker mindre om är Whitney Houston. Att hon förstör sitt liv så med alla droger. Hon blir ju utbuad hela tiden numera. :( Synd när hon har en sån fin röst!

#3 - - Molly - MOLKAN.SE:

Haha, men vad söt du är! Mitt hår ser ju helskevt ut nu. Ingen som helst antydan till frisyr :P



Jag håller med dig om Mariah Carey, hon är för pipig. Jag gillar heller inte henne.

#4 - - Sara:

Har uppdaterat min blogg och lagt in bilder på hur mitt hår såg ut efter att ha varit svart och är nu ljusbrun. Trivs jättebra i det och det var verkligen värt all möda. Men man måste ha tålamod, tid och möjlighet att uppsöka frisör om det skulle bli allt för hemskt,

Till top