Ledig..

Vardag / Permalink / 5
Morgonen började ju inte jättebra idag, men de ordnar nog sig tillslut.
Idag är det design som gäller hela dagen i princip. Lite småknasigt väder ute, sol ena minuten och moln andra så nu ska jag försöka beta ned listan lite grann tänkte jag :) så nu gäller de att folk är med på mailen annars så blir dagen rätt långtråkig.

Mariekex är verkligen underskattat.
Finns de något enklare som är så gott?? Tror nästan inte det. Älskar när man åker till stranden för då ligger de alltid ett mariekexpaket i väskan. Nom nom.. Bara kom på det hipp som happ haha.

Tänkte skriva ett inlägg lite senare idag om mina favorit textfonts också
:) många som frågar så då är de lika bra att göra ett inlägg. Ska försöka ta reda på sidorna man får dom ifrån också. Jag glömmer ofta bort att spara sidan och fortsätter surfa vidare, klantmajja som man är :)

Men nu ska jag kika på The Hills en snabbis och vänta på lite mail och så. Rensade den också idag, kändes skönt. Blir lätt överbelamrat med mail i den hehe.
Men om ni vill se nya avsnittet av The Hills. KIKA HÄR! Och nästa gång är det sista avsnittet för alltid. Känns wierd!

#1 - - Sofia Werlin - mitt liv med LCHF:

Jag undrar om du skulle vilja göra en till kategori i min drop down meny. Om du har tiden att fixa det så skulle jag vilja att du lägger in "Veckan Vägning" under Hälsa :)

#2 - - Sofia Werlin - mitt liv med LCHF:

SV: tack så jättemycket :)

#3 - - Jessica:

Har precis sett ditt mail så ska försöka leta upp allt jag vill ha med som du behöver nu då! ;) Får dock lite dåligt samvete, på din lediga dag ska du ju vara LEDIG inte sitta och slita med designer! ;)

#4 - - Jessica:

Hehe ja kanske är det så, men i alla fall. :) Fast det är väl kanske lite som jobb för dig detta också eftersom du får lite betalt för det. :)

har fört över första startsumman nu samt mailat. :)

#5 - - Tommy:

Härlig bild, som alltid!



Hoppas du får en bra dag!

Till top