#1 - - Molly - MOLKAN.SE:

Åh, jag blir så glad när jag hör att du trivs :) Och det både syns och hörs på dig att du mår bättre nu när du har jobb!



Jag har inte använt kristall-deo, men salt-deo har jag testat. Men det var ingenting för mig :P Jag kör med Absolut Torr om jag verkligen inte vill svettas.



Håller tummarna för att det blir fint väder hos dig imorgon :)

#2 - - Cherie Mårtensson - En blogg om mitt liv:

Härligt med lite videoinlägg när man är trött i huvudet och inte orkar läsa. Då kan man sätta igång dina videoinlägg och titta på vackra sara medan man hör inlägget ist :D Skitbra!

#3 - - W e b - L i n n . n o:

uff alltid hatt problemer med deodoranter. alle lukter ille og jeg kan bli sår under armene, men denne http://web-linn.no/blogg/wp-content/uploads/2010/02/sterilan.jpg er jeg super fornøyd med. Setter på når man har dusjet lar den tørke før man ler på seg og når man svetter luter det skikkelig godt og friskt. :P Man trenger ikke å legge på mer dagen etter om man ikke har dusjet og har dårlig tid eller en lat da for det lukter enda friskt. Denne er jeg super fornøyd med og jeg har masse hvite klær som er hvite enda.:P

#4 - - Bea:

Gulligt inlägg ^^ Och himla bra tips med kristalldeon, det ska jag nog kolla upp! Ha en fortsatt trevlig vecka!

#5 - - TESCHO - Web design, Photography & Doggies:

...och om deon av någon anledning blir kantig kan man ta en fil och fila bort det (eller fila bort första lagret om man råkat sätta på locket). Ska inte innehålla aluminium heller. Jag har också en sån, fast från annat märke :)



Ang servicejobb, min pojkvän hade det likadant förut. Det gjorde ont att se hur han mådde och framförallt hur vidriga människor kan vara. Därav tänker jag aldrig ha telefonsupport. Blä på folk!



Dina videoinlägg är uppskattade, som alltid :)

#6 - - Ina:

Åh, kristalldeo har jag velat prova i evigheter men inte riktigt vågat. Kanske ska investera i det trots allt :)

#7 - - Linn:

Sån där har jag letat efter läänge men aldrig fattat vart man kan köpa, ska göra det nu! Hatar när man känner sig ofresch i hålorna haha! :D

Till top