Acqua di Gioia by Giorgio Armani

Makeup & Skönhet / Permalink / 7
Är helt betagen av den här reklamen. Hon är så jääkla vacker :D älskar hennes ögon. Måste ju gå och sniffa på den nästa gång jag är på Kicks eller någon annan parfym-butik. Tror att antingen gillar man reklamen, eller så tycker man den är sjukt obehaglig :)

#1 - - Jennie [ Foto & Min Sjukdom ]:

Det blir knappt någon skillnad. Jag ska ändra om bara för att jag vill ha bloggen bredare. Kommer inte på något kul, eller jo jag kom på ett par grejjer men sen upptäckte jag att andra hade det och då får man bara höra att man har härmat. :/ Men jag ska fixa en annan design senare! Nu är det viktigast att kunna lägga upp större bilder =)

#2 - - Cherie Mårtensson - En blogg om mitt liv:

Tyckte den gav ett litet sorgset intryck. Men hon är bedårande vacker

#3 - - Melany - City glam & shabby chic:

Ja men Gud, visst är det fin reklamfilm? Och de där ögonen, har alltid varit så svag för ljusa ögon!Sv: Javisst, allt har en gräns liksom. Kan vara ganska bra att säga ifrån på något vis ibland men känns just då jobbigt.Jag blev helt kär när jag såg krukorna där, och hjärtat med den lilla nyckelpigan... så söt! :D

#4 - - Suzy puzy:

Ojdå, vilken vacker tjej. Vart helt betuttad. ;D haha

#5 - - Linn:

Älskar musiken! ;DSv: Åh, tack Sara! :} Ja de tycker jag ;D

#6 - - Johanna:

Hon var väldigt vacker, men jag måste säga att jag ogillade själva reklamen rätt mycket. Inte att den var obehaglig eller så, utan bara dålig, haha :PHoppas du får en fin dag!

#7 - - Lona:

hon är sjukt vacker :D

Till top