Bajsvägrarn..

Älsk är fortfarande ute och går med Whisky :P jag gav upp efter ca 45 min. Han måste bajsa, där har vi kruxet. Annars är risken stor att han får analkörtelinflammation igen. Ni anar inte vad irriterad man blir när man ser att hundfan kniper och vägrar skita :P dom är väl bra underbara? Jaaa typ 95 % av tiden..

Imorgon är det ju faktiskt måndag igen och då börjar allvaret även för mig. Söka jobb, söka jobb, söka jobb :( när ska det få bli min tur? När ska vi få börja lägga undan pengar på allvar? Högt blodtryck?? NÄÄÄÄÄÄ VADÅÅÅ?! :P hahaha.
Nej men nu ska jag hoppa i säng och invänta älsk och bajsvägrarn :P puss pusss


Kommentarer
Kristina

Sv:

Jag är glad över att du "lyssnade" på vad jag skrev, för det är sant och om du får kommentarer från vissa personer som inte läser igenom kommentarerna och inte tänker på hur de låter så hoppas jag att du kommer ihåg det.Vilka sötnosar tvillingarna såg ut att vara, haha.:)


2010-06-14 - 00:06:20 Website: http://charade.blogg.se/
victoria

ber om ursäkt kan ta bort den om du vill ?

men skulle aldrig få för mig att sno en av dina bilder osv ..


2010-06-14 - 00:23:55 Website: http://houseofvic.blogg.se/
     Kommentera jättegärna hos mig, tänk dock på:
          - Kopiering & användning av mina foton utan tillstånd är förbjudet.
     - Alla kommentarer granskas innan publicering, kom ihåg att IP-numret visas.
     - Mail:
kontakta.candis@hotmail.com

Namn:

Mail:

Website:

Kommentar:


Follow


V Ä L K O M M E N
En föredetta dalkulla som tagit sig till Östergötland tillsammans med man, barn & hund. Bloggar om det som jag finner intressant men kärleken är lite extra stor för foto & nagellack. Jobbar som vikarierande butikschef på Rituals Cosmetics och trivs som fisken i vattnet :DFollow