Då var diskussionen igång igen..

Vardag / Permalink / 6
Skitbladet vet verkligen hur man sätter igång folk att prata och kasta skit på varandra. Naturligtvis handlar det om att Danmark förbjuder såkallade "kamphundar". Bland annat Dogo Argentino?!?!?!?!?!?! Den har ju älsk och jag funderat på att skaffa och kommer nog göra det senare i livet. Men jajja, orka med dom där diskussionerna. Folk är så jäkla elaka mot varandra. Sätt ett test på raser som kräver mer och klarar inte en person av testet så får han inte köpa hunden helt enkelt. Eller sätt skatt på de hundar som kräver mer. Men ett förbjud känns ju helt absurt. Jag anser fortfarande att det inte är hunden utan människan bakom som formar den.

Nog om det, vi kommer ingen vart ändåså.
Blev ju ingen SATC 2 igår utan det tar vi idag istället :D längtaaar. Ska ta med mig naturgodiset jag köpte igår, yoghurtdraperade jordgubbar ;D efter att ha sett dom hos Linn är jag fast. Tycket dock de kunde varit liiiite mindre yoghurt på dom. Men man kan inte få allt. Påsen innehåller även kokosbitar i choklad :D YUMM..

Sitter och väntar på älsk att han ska komma hem. Han är och tvättar sin älskling.. Bilen med andra ord haha. Får se vad som händer sen under dagen, bion börjar vid halv sex så. Vi tog en tidig föreställning.
Men ni får ha en bra dag nu sötisar. Pussen

#1 - - Catrin:

Tack för att du sa till =) Har fixat till det nu, så förhoppningsvis kommer det ändrade inlägget upp snart.



Åh va avis jag blir på att ni ska gå på SATC 2. Måste försöka få med mig tjejerna på det nån dag nu..

#2 - - Jojjo*:

Söt blogg :)

#3 - - Josefin:

Precis mina 2 favvisar! :) Fast cashewnötterna med chili + lime-smak är skitgoda också!! :)

#4 - - katten:

I karaokescenen i SATC två har tjejerna himla snygga outfits. Jag har blivit inspirerad av Miranda på min blogg. Kika in!

#5 - - TESCHO - Web design, Photography & Doggies:

Det är helt fel! Skitbladet! Man ska inte förbjuda en ras utan man ska förbjuda människor till att bli hundägare om de inte klarar av ansvaret. Om man väljer en arbetshund ska man se till att ha tiden samt erfarenheten ang hur man uppfostrar.



De bör istället införa kurser som hundägare ska gå på.

#6 - - Elin - Design&Makeup:

Jag tycker man ska få tillstånd för att få skaffa hund istället. Många som skaffar dem kan ju inte hantera dem, har inte råd osv det är ju oss det ligger i inte bara hundarna.

Till top