Dagen innan midsommar..

Vardag / Permalink / 5
Godmorgon sötisar. Klippte ju mig igår och måste nog säga att min lugg är aaaalldeles för kort :( bläsch. Mitt eget fel eftersom hon frågade en gång om luggen var bra och jag sa kortare. TJIIII fick jag.

Förälskat mig i Cara armband också :P Coral Dawn och Sweet Cherry färgerna är mina favoriter just nu. Inte var de dyra heller, från 199 kr och uppåt.

Imorgon får kommer äntligen min babe Emma och hennes hubby hit :D *glad* kommer nog bli en hääärlig midsommar skulle jag tro, dessutom firar älsk och jag 6 år tillsammans imorgon. Det ni hihi. Fan vad gammal man är, usch vad hemskt.
Men nu ska jag kolla efter jobb och fortsätta designa. Pussen

#1 - - Melany - City glam & shabby chic:

Haha men säg inte så kvinna; gammal...! Jag är för tusan ett år äldre än dig :P Då betyder det att jag är ännu mer gammal hahaSv: Heh nej men det är inget att tacka för. Man ska hjälpas åt (det hjälps för lite bland folk tycker jag) även om det handlar om att få tag på ett blommigt förkläde ^^;

#2 - - Evelina:

Grattis i förskott till årsdagen :D

#3 - - Sofie:

Trevlig midsommar!! Låter som den kommer bli helt kanon! :)Kram

#4 - - Tommy:

Härlig bild :)Min midsommar kommer jag fira genom att jobba till kl 23.. Mitt hjärta kommer inte hem först på tisdag eftermiddag .. :(

#5 - - Anna:

grattis till 6 år tillsammans :)

Till top