Snälla låt det lossna..

Vardag / Permalink / 7
Och så blev det en intervju imorgon också då :D Håller verkligen alla mina små tummar. Vill vill vill. Kan börja imorgon om det är så haha. Är så jäkla taggad på att jobba så ni anar inte.
Vi skulle ha åkt och kikat i Alingsås idag men älsk blev så sen så vi struntade i det och tar det imorgon istället. Blev lite sushi för moi iaf, gott var det och pastaburken + teburken står så fint på köksbänken nu också. Nu är jag sugen på brödlådan som fanns i svart också haha.

Imorgon ska jag testa någon iskaffe på Espresso House som Emmis tipsat om :) melon/jordgubb hehe låter som en spännande smak.

Nej om man skulle ta och dammsuga lite här hemma i värmen. Tror jag dammsuger varannan dag. Städmani kanske de heter med ett finare ord? Haha rollar ju soffan varje gång jag ska sätta mig där nästan :P vita hundhår är otrooooligt jobbigt. Psykbryt ^.^


Låten sätter igång på riktigt vid 1 min ungefär :) love it..

#1 - - Junitjej:

Svar: Då bor vi inte så långt ifrån varandra. Jag bor i Lerum.

#2 - - Kristina:

Åh hoppas verkligen att du får jobbet :D butiksbiträde ör bland det roligaste jobben som finns (kanske inte i vanlig matvarubutik då kanske)Jag tycker din hy i ansiktet ser väldigt fin ut =) Men de kanske inte bara är där du upplever problem? Iaf tycker jag du har fin hy.. haha. Och gillar verkligen färgen på ditt hår :D#3 - - Jennie [ Foto & Min Sjukdom ]:

Shit vad kul. Hoppas du får något av jobben! Jag vill med jobba i klädbutik. Det verkar riktigt kul!

#4 - - Emelie Rommedahl:

Vart skall du på intervju? :D

#5 - - Anonym:

Åh, fan vad roligt!! :D Håller tummarna för dig. Isåfall kommer jag och handlar av dig, haha!

#6 - - Felicia:

Hej !

Kan du göra en design till mig ?

Tar du betalt ? :)

hör gärna av dig .

#7 - - nicole:

Var gärna med och tävla om ett lyxigt Hawaiian Tropic sett i min blogg :)//Shoppaholly

Till top