Dött..

Vardag / Permalink / 3
Känns som om hela bloggvärlden och andra delar av internet bara har stannat upp. Inga uppdateringar, inte heller hos mig. Känner inget sug, ingen inspiration. Försökte göra ett videoinlägg. Slutade med 5 försök ca 9 min långa allihopa, bara gnäll och tråkigheter så då är de lika bra att skita i det.
Orkar inte gå ner till systemet heller för jag orkar inte gå uppför den jävla backen för att komma hem sen :( våra planer för kvällen slogs i kras idag nämligen. Någon som har en cykel till övers kanske?? Gärna med en korg också.
Borde städa, borde gå ut med hundarna, borde duscha, borde klippa mig, borde ha ett jobb, borde borde borde..

Ursäkta, men jag är så jäääävla less just nu och de är därför det är så tyst på bloggen!!!
#1 - - Kristina:

Åh man blir så himla frustrerad när man känner så, och ändå orkar man inte göra ngt åt det .. lite av en ond cirkel. Men jag tror att du behöver lite solsken.. man mår så himla mycket bättre av det. =)



Kan du inte kolla på Ö&B eller så efter en cykel? Har för mig att det är Ö&B som säljer gamla militärcyklar till en billig peng?



Är också i en borde fas.. borde städa då J kommer hem idag.. men jag skjuter fram det hela tiden, men lyckades ta mig ett bad iallafall.. =)

Hoppa in i duschen, lyxa till det lite med lite spa känsla osv.. då brukar jag få en boost :D



#2 - - W e b - L i n n . n o:

Jeg har gitt opp bloggen min. :P Som jeg skrev i siste innlegg. Bloggpause hvis jeg gidder å komme tilbake ellers så legger jeg ned hele skiten.

#3 - - Sandra:

Jag ställer också in mig hos den sälla skaran som har total bloggtorka. Undrar varför?....hmmm...

Kan det vara så att sommaren inte blev vad vi alla hade hoppats på?, och jag har ju förstått att du har det lite extra kämpigt oxå....

Skickar en cyberkram, och hoppas den kan pigga en dag som denna. Och du...ha inte dåligt samvete över bloggen! - det kommer bättre tider ;0)



//Från en som fortsätter komma in här lite titt som tätt ;0) //

Till top