Eyeliner & Genomskinlig "linje"..

m om Another Brownie..: Jättefin sminkning! :) Skulle du kunna visa vilken eyeliner du har på bild och visa hur du lägger din eyeliner på bästa sätt och kanske göra några flera makeup-lookar med den matta paletten men dem färgglada färgerna, jag funderar på att beställa hem en sådan men jag är ändå väldigt osäker...

SVAR:
Eyelinern jag använder och hur jag lägger min eyeliner kan du se antingen HÄR eller HÄR.
Jag har dock inte den matta paletten i färgglada färger utan endast den med skimmriga så jag kan tyvärr inte visa det. Dock har jag en tutorial med den skimriga paletten och de funkar ju lika bra om man har den matta :)


Angelica ♥:

Hej! Jag undrar bara hur du gör den där "genomskinliga" linjen på din header samt på vissa av dina bilder? Går den att göra i Abode Photoshop Elements 6.0?

Tack på för hand.


SVAR: Antar att du menar själva "rutan" i headern och där jag skriver mitt namn på bilderna. Alla gör jag antingen med Rectangel Tool eller Rounded Rectangel Tool(runda kanter) i CS2 och sedan ändrar jag bara Opacity på dom så att de blir genomskinliga. Vet inte om de går att göra i APE6.0 dock.


Kommentarer
K A R O L I N A

det går att göra i elements 8 :)


2010-06-24 - 12:28:11 Website: http://bykarolinaa.blogg.se/
     Kommentera jättegärna hos mig, tänk dock på:
          - Kopiering & användning av mina foton utan tillstånd är förbjudet.
     - Alla kommentarer granskas innan publicering, kom ihåg att IP-numret visas.
     - Mail:
kontakta.candis@hotmail.com

Namn:

Mail:

Website:

Kommentar:


Follow


V Ä L K O M M E N
En föredetta dalkulla som tagit sig till Östergötland tillsammans med man, barn & hund. Bloggar om det som jag finner intressant men kärleken är lite extra stor för foto & nagellack. Jobbar som vikarierande butikschef på Rituals Cosmetics och trivs som fisken i vattnet :DFollow