Favorit: Love Spell

Candis / Permalink / 9
Ännu en bodymist ifrån Victoria's Secret :D Love Spell. Doftar körsbärsblommor, persika & vit jasmin. Doften påminner om Paris Hiltons parfym Heiress, fast hundra gånger godare.
En ny sommarfavorit som kommer få följa med i väskan varje dag :D
Den försvinner dock fort ifrån kroppen, men jag brukar spraya i håret så sitter det längre ;D det är tydligen en av de stora favoriterna i den här secret garden serien också. Och jag förstår varför

#1 - - Kristina:

Mmmm.. lät gott ;) haha.. kokos är nummer ett, men körsbär är också en favorit :D Antar att du gillade den första body misten som du fick hem :)Sv: Ja men absolut, de var ju skoj att göra sådant.. och det var roligt att göra flera på en gång så man har ;)Yeeeey mer slingor, fan vad jag vill ha ditt hår. haha. Oj glömde skriva det, vill ha PS tutorials.. för de ger väldigt bra inspo.. hehe.. men vill gärna kika på fler videobloggar också.. :DVad blir det på midsommar för din/er del?Kram

#2 - - Sofia Werlin - mitt liv med LCHF:

SV: jag har skrivit tillbaka att jag vill avbryta min order och ha pengarna tillbaka. Inte mer än rätt tycker jag!!

#3 - - Sofia Werlin - mitt liv med LCHF:

SV: verkligen dåligt.. 2:a gången nu på knappt två veckor som det är så

#4 - - Kristina:

haha.. :D vad roligt! J brukar sniffa mig i hårbottnen, så de är det jag fokuserar på ;) Men blev intresserad av den förra du köpte med kokos doft :DJag vill gärna få reda på hur man kan använda patterns och sådant.. inte förstått hur man kan ändra färg etc.. försökt söka på youtube men hittar inget som direkt hjälper mig. så det vore jätte snällt.. säkert skit lätt men jag är så van med ett annat prog så de är svårt att anpassa sig :DÅh vad mysigt! Vad roligt för er att träffas igen! Hoppas ni får det underbart, och att det blir fint väder :DVårat tjejgäng ska samlas.. tror att J ska umgås med hans kompisar =) Första året som vi ska dela upp oss. Så imorgon ska jag gå på björkrisjakt och köpa blommor till en krans :D#5 - - Malin:

Jag har den också! Håller med dig, den är en riktig favorit. Fin blogg btw :)

#6 - - Kristina:

Sv: Åh 6 år tilsammans? Det ärr nästan dubbelt än mig och J.. haha.

Hoppas det blir fint väder som de lovat :DJa de känns lite konstigt faktiskt då vi har lyckats planera allt så bra tidigare men nu kommer mina kompisar hem från olika ställen i landet så nu får vi dela upp oss, men huvudsaken är att man har roligt :DJa midsommarkrans är faktiskt otroligt mysigt att ha på sig.Äntligen har det senaste avsnittet av the hills kommit ut,. men hinner inte se det sj.. haha.

Måste springa på jobbet.

Hoppas du får en bra dag!

#7 - - Marcus:

Hej igen!Vore kul om du kunde skriva lite grann om din träning (om du tränar iför sig)Intressant sådant :P..Jag är ju kille liksom..måste få lite annat å läsa om då ;)..HAHA!

#8 - - rebecka:

sjukt fin design nu har :)

#9 - - Lotte:

Ja den doften är toppen; tipsade om den på bloggen för några dar sen.

Till top