Film: Sex And The City 2

Filmer / Permalink / 7
Gudomlig :D ÄLSKADE DEN. Tycker den var bättre än den första faktiskt. Gav måånga skratt och de gjorde mig ingenting att den var lång. Den hade gärna fått vara längre.
Kläderna vettefasiken asså :P vissa outfits var ju småsöta och något man kanske skulle kombinera själva, men den där bikupan hon hade på skallen när de skulle till Abu Dhabi, den var nog de fulaste jag sett på länge haha.
Se den iaf om ni inte sett den :D

Filmbeskrivning:
Tjejerna åker på ett solstänkt äventyr bort från New York till en av de mest luxuösa, exotiska och levande platserna på jorden. Det är en flykt som kommer precis i rätt ögonblick för de fyra vännerna, som finner sig själva i - och kämpar mot - de traditionella rollerna av äktenskap, föräldraskap och mer.

Betyg:

♥ ♥ ♥ ♥ /5


#1 - - TESCHO - Web design, Photography & Doggies:

Jag älskade också filmen! Det var väl tur att man läste en del kritik = inge förhoppningar = skitbra :D

#2 - - lifeiswhatyoumakeit.:

Åååh, jag bara MÅSTE se den snarast!? Måste bara hitta någon som vill se den och har råd med bio (vilket inte jag har, haha). Skulle en mamma gilla den tror du? Hihi.Btw så har du det jättefint på bloggisen nu ;>

#3 - - Nora:

hejhej :)Du kanske har fått fråga många gånger. Men du har sjukt fin blogg. :D och super duper söt design. Jag tänkte skaffa ny blogg.. Skulle du kunna hjälpa mig med en design. Ignorera detta bara om du inte gör det. :)kram Nora!

#4 - - Nora:

sorryy såg att du inte gjorde gratis designer. MITT FEL ): sorryyy

#5 - - Jenlen:

Håller helt med dig,älskade den och kunde gärna vart längre :)fattar inte dom som inte gillade den..

#6 - - ~Sara~:

Jag tyckte också att den var bättre än ettan.! =D Ja en hel del knasiga utstyrslar var det ju men å andra sidan är ju mycket sånt där "high fashion" rätt knasigt. x)

#7 - - ▲ p i n k n a t i o n . s e:

ÄNTLIGEN folk som håller med mig :D Tyckte också denna var bättre än 1'an på ett sätt. ^^, LOVE!

Till top